Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert Hakan ve Kaan Ayhan’ın alınamaması tam bir rezalettir. Biri bonservissiz diğeri 2m gibi bir paraya gitti. Yok para için gitmişler bilmem ne geçelim bunları. Sen G.saray markasını kullanarak bu oyuncuları getiremiyorsan ve 2. sınıf takımlara kaptırıyorsan 1 dakika bile durma zaten o koltukta. Bu kadar kolay mı G.saray’da yönetici olmak!
Bu sene adı bizimle anılıp 2.5 altına giden oyuncularla mis gibi takım kurulur maximum 10 milyon euro giderimiz olurdu. Yönetim bayağı fırsat kaçırıp duruyor.
Artık 5-10 milyon euroluk adamların hayallerini kurmaktan vazgeçip 2 milyon euroluk oyuncuları doğru analiz edersek işi çözeceğiz. Makas poznan gibi takımlarla bile açılıyor artık.

Bok atmak değilki bu

Haklı.

Bu medyadaki yorumcular, spor yazarları bakımından diğer iki klüp hatta trabzon bile bizim çok önümüzde..Adamlar her anlamda bizden daha iyi yorumculara sahipler.Özellikle tuttukları takıma bağlılık konusunda adamları takdir ediyorum.

Ama bizde alayı kolpa.Aynı çoğu başkan ve yönetici gibi sözde Galatasaraylı.
Heleki nevzat dindar, savaş çorlu gibi adamlar varki felaket....Adamlar belkide feneri daha çok takip ediyorlar.

Ali naci olayına gelirsek yüzde yüz haklı..Yani bu söylediklerine kızan Galatasaray taraftarınıda anlamak zor.Nasıl bir başkan ve yönetici sevdasıdır anlamak mümkün değil.

Tabiki ali nacide dahil alayı haber alırken iyi menfeatine biraz ters düşünce haber alamayınca kötü.
Ali naci adam olsa bu haberi yönetimle arası iyiykende yapar..

O değilde bu sene bir şekilde ŞL yapsan seneye çok fazla kaliteli oyuncu çıkacak boşa. Mesela orta sahayı Dorukhan - Cyprien yapıp yanlarına Hakan Arslanı backup yapabilirsin. Teixeira Avrupa yapmak isterse alabilirsin.

Sol bek için seçenekler var belki Telles bile olur, Marcao giderse Luis Abram'a salça olabilirsin. Santrafor için Diagne iş yaparsa satıp bilimum seçenekten birini alabilirsin.

Kanat için belki Visca olur vs.

Planlama yapabilene oyuncu çok.

2(93).jpeg

eger bu belge dogruysa bu belgeyi Donk’un menajeri vermistir
Donk 850000 euro maas mi aliyordu yeni sozlesmesinde? Baska oyuncu mu yoksa?

1- Menejer ödemeleri limit içinde mi?merak ettiğim için soruyorum sadece çünkü o parada Donka gidecekse neden sözleşme imzaladık ?
2- Twitte 500bin eur diyor ama garanti ücret belgede 875bin euro gözüküyor bu ücret Donkun geçen sene aldığı ücret değil mi?

ayan'ın iddiası doğru olabilir. bunca yıldır medyada yer alan birisi yalan belgeyle haber yapıp kendisini yakmaz. belki nevzat dindar'ın davila'ya borç iddiası da doğrudur.
bunlarla ilgili açıklama yapılacağını sanmam. ancak yönetim giderse anlarız.
zaman zaman kulüp içindeki muhalefet de gelir gider tablolarının bazı noktaları yansıtmadığını söylüyordu.
zaten mali durumu iyi olan, sıkıntısı az olan takım vergi borcu olduğu için lisans çıkaramayacak durumda olmaz. vardır bir batak.
bu arada yeni oyunculara lisans çıkardık ama bu vergi borcunu ödediğimiz için değil, tff'nin borçlu olmamayla ilgili kuralı değiştirmesiyle mümkün oldu.

Katılmıyorum , elin bu kadar güçsüzken , 3 milyonu Kaana gömüp , ben Marcao'yu satacak adam arıyorum diye gezersen ortada 5 milyon teklifle kapına gelirler.
O kadar planlama kabiliyetine sahip bir kulüp değiliz.
Olsak dediğin geçerliydi.
Hacı bir karar vereli para olunca alacağın adamın parası artıyor paran olmayınca satacağın oyuncunun ücreti düşüyor. Bunun bir ortası yok mu yani bir tek bize mi var yani. bu olay.

Bu herif ağır liseci ve yönetim düşmanı takip etmiyorum Mehmet ayan haberini okurken altta yorumunu gördüm tam 1 ay önce bunları yazmış

O değilde bu sene bir şekilde ŞL yapsan seneye çok fazla kaliteli oyuncu çıkacak boşa. Mesela orta sahayı Dorukhan - Cyprien yapıp yanlarına Hakan Arslanı backup yapabilirsin. Teixeira Avrupa yapmak isterse alabilirsin.

Sol bek için seçenekler var belki Telles bile olur, Marcao giderse Luis Abram'a salça olabilirsin. Santrafor için Diagne iş yaparsa satıp bilimum seçenekten birini alabilirsin.

Kanat için belki Visca olur vs.

Planlama yapabilene oyuncu çok.

Herkes planlamasini aylar önce yapiyor, bizim planlama ise transfer döneminde spontane gelisiyor. Yillardir bir ümit bekliyoruz degisir diye ama degismiyor, biktim artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt