Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu herif ağır liseci ve yönetim düşmanı takip etmiyorum Mehmet ayan haberini okurken altta yorumunu gördüm tam 1 ay önce bunları yazmış

bu menajerlere verilen paraların ben yönetimdeki kişiler arasında pay edildiğini düşünüyorum.Atıyorum 300 bin menajere 100 bin bizim cebimize.

lucescu gibi bi adam gelmedigi surece kulubun gelisecegini unutalim

1599652813631.webp

Ben bu scout işini hiç anlamadım. Madem paran yok madem almayacaksın boşuna scout yapmayın. Geçen seneden beri onlarca scout önerisi çıktı birini bile alamadık gidip menajer öneriletini aldık. Taraftarı kandırmayın bari.
Hani 3.5 mil.€ peşin para istiyordu bu Coulibaly'nin takımı ? 1.6 mil.€ 'ya transfer olmuş

Haydi onu da geçtim bizim takımın harcama limiti belli 1.4 mil.€ neden saçma sapan işler peşinde koşuyoruz k ? Moder' 8 mil.€ Kamil'e 5 mil.€ istiyor takımı biz elimizdeki 1.4 mil.€ ile neden vakit kaybediyoruz ki ? Nainggolan'a Inter 16 mil.€ bonservis talep ediyor neyimize güvenip uğraşıyoruz ki ? maaşını mı karşılayabileceğiz bonservisini mi ?

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Donk 850000 euro maas mi aliyordu yeni sozlesmesinde? Baska oyuncu mu yoksa?
Sözlükte biri bu ücretin burut ücret olabileceğini yazmış muhtemelen öyledir.Mehmet ayan da bonuslarin hepsini gerçekleşmiş sayıl burut ücrete eklemiş net ücrete degil.Belge doğru olsa bile algı yapmaya çalışmış galiba

Şu avrupadan men cezasında ki fantaziyi de anlamıyorum ya.
Şampiyon olmadığı sürece bu cezanın alınıp alınmaması arasında bir espri yok. Bu sene 6. olduk ffp şartlarının kaldırılması ile bu sene men cezasını takas edelim desek taraftarın %99'u anında kabul eder.

Lig bittiğinde uefaya gitmeyelim ne olacak kafası vardı, bizim taraftara göre ş.ligine gidemedikten sonra avrupaya gitme.

E kardeş bu kulüp her sene şampiyon olacak diye bir kural yok her 5 senede 2 sene sen şampiyon oluyorsun zaten. E ne diye o bu şu men yedirdi diye ortalığı velveleye veriyoruz.

Bunun bir ortasını bulalım.

Katkısız ibne iste sorsan arastirmaci gazeteci

Bjk yalakasi

Sinsi sinsi Terime laf sokar ama söze hocayı çok seviyorum arkadaşım diye başlar. en sevmediğim insan türü..

Delilkanlıysa FB nin kirli çamaşırlarını ortaya çıkarsın. Vanaları kesilince gazeteci olduklarını hatıorladılar. Donk imza atalı haftalar oldu nerdeydiler..

Coulibaly transfer olmuş. Yönetim cidden beceriksiz ama öyle böyle değil ağır beceriksiz

Hacı bir karar vereli para olunca alacağın adamın parası artıyor paran olmayınca satacağın oyuncunun ücreti düşüyor. Bunun bir ortası yok mu yani bir tek bize mi var yani. bu olay.
Demek istediğim ben oyuncumu satacağım deyip cümle aleme ilan edersen , degersizlestirirsin oyuncuyu.
Pazarlık yaparken senin o oyuncunun satışına muhtaç olduğunu bilir karşı taraf.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

34 yaşındaki Adem'den ne kadar bonservis bekliyorsunuz anlamıyorum, gitmesi tartışılır eğer gider de Ali Yavuz Adem kadar süre alırsa kimse ses çıkarmaz diye düşünüyorum
300 bin euro. Yarın ademe talip ol 2 milyon euro çeker malatya sen niye bedava veriyorsun ki.

Ne güzel destek vermiştik geçen ay kuşlara ( leyla , kap ) açıklamaların için.

Ama sen insanları salak yerine koyduysan bu ayıptır sayın cengiz.

Umarım bu olayların yalan olduğunu açıklarsınız.

İstifa da bir hizmettir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Banane Hollanda liginden yaw sanki ilk defa trasnfer edecekmisiz gibi konusuyorsun sanki tanimadigimiz adam bu adam gitmeden nonce ligin icinden gecti gene gecer.
Kardeş kusura bakma ama bu zihniyet bizi bu hale getiriyor zaten. Sende şuan yapılan hatayı bizzat kendin yapıyorsun. Futbolcunun geçmişine bakarak alalım diyorsun. Tamamen boş bir iş

trdeki gazetecileri çok karakterli bulmam da beyler siz burada yönetimi gömerken iyi veya gazeteci sürekli pohpohlayan haber yaparken iyi de olumsuz yorumda mı kötü

iyi gazeteci kritik edendir

ha ali naci mehmet ayan bunlardan değildir ama bilgi alırlar içerden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt