Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.531
- 12.026
- 1.418
Nakamba ve samattayi alin gelin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor Ostersunds maci sonrasi tekme tokat dovulmedigine dua etsin
Gawatın tekiydi zaten nesini ozluyonuz bunun
Tudor Ostersunds maci sonrasi tekme tokat dovulmedigine dua etsin
Gawatın tekiydi zaten nesini ozluyonuz bunun
Geretsi de Tromso maçı sonrası tekme tokat yollamalıydık evet.
O basın toplantısından elenmemize rağmen büyük keyif almıştım.gavatlara ayar veren adamın dibiydi
bu kadar yancı yalaka gt lalesinin olduğu ülke futboluna fazlaydı
terimin puan için son hamlesi= donku öne atmakgavatlara ayar veren adamın dibiydi

terimin puan için son hamlesi= donku öne atmak
tudorun puan için son hamlesi= bekleri çıkarıp kanatları sokup rakibi boğmaya meyilli bir oyun ile 3 puanı haneye yazdırmak![]()
Yahu adamin en kucuk hatasinda taraftar + basin linc ediyordu. Tarihin en buyuk linclerine maruz kalmis olabilir. Sonra fener macinda niye defansif oynattin diyorlar. Adam fenere yenilse o zaman gitmisti.Gerçekten arada açıp şu maçları izledikçe Tudor'a haksızlık yapmışız diyorum Tudor acemi bir hocaydı illa ki yanlışları olacaktı Jürgen Klopp'un bile Liverpool kariyerine ilk başlangıcında da böyle büyük sallantıları olmuştu
Şu sahadaki oyuna bakıyorum da 2-3 yıl daha kalmış olsaydı Tudor belki tam istediği oyunu tutturabilirdi Galatasaray'da ki o baskılı dominant takım uzun yıllardır ligde izlemekten en keyif aldığım takımdı
3-0 Bjk macini ac izle 90 dkk ve bana bir daha tudor mudor deme canyapma etme üstat sayesinde 4 kupa gördük
Neftçi maçı sonrası tek hedef yönetimTerimcilerden Neftci maci arefesinde cesur yorumlar
Tek kalemde kıçlarına tekme vurmuştu gevşekeleringavatlara ayar veren adamın dibiydi
3-0 Bjk macini ac izle 90 dkk ve bana bir daha tudor mudor deme can
Ondan önceki sezon riko 2-2
Ve beşte biri transfer butçesiyle