Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan yönetici bile irkci söylemde bulunuyor, kara oglan nedir ya, capsizlar, biz niye sasiriyoruzki diagneye 13 gömenlerden ne beklenirdi. :puhaha:
Şu tweette ırkçılık namına ne gördün reis? Karaoğlan demiş. Sevgisini göstermiş. Adam yiyen orta saha falan dese neyse de o zaman ABD'de falan Black de demesinler insanlara çünkü aynı şey. Siyahi, kara vs. ırkçı değil. Hatta bizde zenci kelimesi bile ırkçı değil de hadi onu ırkçıdan sayalım.

ya bu yönetim zaten martta yolcu o sebeple en geç aralıkta yönetimin yenilenmesi gerekiyor gelen ekip sıcağı sıcağına 2-3 takviye yapıp potada kalmamıştı sağlasın.

EhftvF2X0AASNow.webp

Şu tweette ırkçılık namına ne gördün reis? Karaoğlan demiş. Sevgisini göstermiş. Adam yiyen orta saha falan dese neyse de o zaman ABD'de falan Black de demesinler insanlara çünkü aynı şey. Siyahi, kara vs. ırkçı değil. Hatta bizde zenci kelimesi bile ırkçı değil de hadi onu ırkçıdan sayalım.
reis zaten sevgisinden söylüyor ama normal sartlarda baska ülkelerde irkcilik anlamina gelir, kara oglan basbaya ayrimdir ten rengi acisindan, hic beyaz oglan kelimesi duydunmu? :)

belhanda ve babel için davilaya yalvarın maaşlarını verip bonservise ekleyin sonra nakamba ve kaluyu getirsin kalan parayla 1 ortasaha daha bulun işte bi zahmet,ben davilaya hiç kızmıyorum yönetim becerikli olsa adama ihtiyaç kalmaz zaten bu adam da birilerini getirmese bunlar oyuncu alamadan sezon kapanır..

Telles'in transfer yapığı bizim pay kazanma ihtimalimiz Telles'in sözleşmesini tamamlayıp Galatasaray'a dönme ihtimalinden daha düşük bence reis

Dediğin gibi adam Porto efsanesi olacak nerdeyse

Adam sol bek olmasına rağmen Porto da 192 resmi maça çıkıp 24 gol 55 asist yapmış muazzam.

Normalde şu istatistiklere sahip bir sol bek Porto'dan en az 50 milyon euroya gider. Kırk yılın başı sonraki satıştan pay koydurduk diye adam transfer olmuyor.

Hani Etebo’ya bu parayı verdiysek birini satmışızdır diyorsunuz ya arkadaşlar

Gomis satıldığında da yerine birini bulmuşlardır diyorduk. Sezon bittiğinde Lemina Seri gideceği için orta saha bulmuşlardır diyorduk. Artık kiralık oyuncu almayacaklar genç oyuncu alacağız diyorduk..

Ama bunların hiçbiri olmadı. Bu çapsız, beceriksiz, cibiliyetsiz yöneticilerin adım gibi eminim ki hiç bir planı yoktur.

Ne satılan oyuncu vardır ne de yeni alınacak oyuncu.. Son güne kadar Belhanda’yı bir yere itelemeye çalışıp transfer yapmaya çalışacaklar.

Yeter bu kadar rezillik defolun gidin artık.

@Mehmet Eroğlu ustad bir gün bir yayin ayarla da forumca konuşalım. Bu bigo denen uygulamada 2 3 gündür dinliyorum birileri transfer sohbeti yapıyor güzel oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt