Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bu yönetim kondogbia nainggolan gibi isimlerin formalarını almaya çalışsa ffpde eksiye düşerler diyorum hala umut ediyorsunuz bilmedik menajerle iş yaparlarsa bunları soyup soğana çevirirler davillaya %50 komisyon verip bize bi ön libero bi de kanat al diyecekler bu kadar basit.

Sakat demiyoruz adam neredeyse 6 aydır topa dokunmamış.

Kondisyonu bu haldeyken adamı ortaya atıp hadi koş dersek büyük ihtimalle sakatlanacak.

Adam 10. haftaya kadar dengeli bir şekilde oynatıp hazırlanmasını direk Piri reise emanet etmemiz lazım.
bu adam afrikaya gitmedi mi? orda kabilesiyle tek kale maç yapmıştır korkmayın

Nedir bu medyadaki uçuk isimleri öne sürme sevdası

Fenerbahçe, oyuncu lisanslarını bugün çıkartacak. Herhangi bir sorun olmadığı öğrenildi. [@nexustransfer]

İyi de Özgür Ayten dün “pazarlık halindeyiz, orta yol bulunursa olma ihtimali var” gibisinden bir şey söylemedi ki. Direkt olarak olumsuz konuştu. Okay falan yok dedi.

Birileri fena halde yanılıyor bakalım zaman kimi haklı çıkartacak. Bir kaç güne belli olur.
Iyi iste ö.ayten okay yok dedi. Gurrpegide olabilir dedi. Olursa gurrpegi bilmis olacak olmazaa ö.ayten

manu lonjon
  • paylaş
  • araştır
  • ara

• 42
    her haberine koşulsuz şartsız inanmamanızı tavsiye etmek istiyorum.

edit: her yazdığı oyuncuyu istiyoruz diye bir şey yok.
    sırf piyasa yapmak için bizim ismimizi bile kullanabilir, ki daha önce yapmışlığı vardır.
    9 Eylül 2020 23:08 ~ 23:33 · gurrpegi

20200910_110353.webp

Insallah 99% de error olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt