Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trde en rahat harcama imkanı kendisine verilmiştir

1 kez bile transfer yapılamayacağı zayıf kadro kalacağı zaman çalışmamıştır

tonla adam aldırıp onları atıp başka tonla adam aldırmıştır
Fatih Hocamın kanlısı olsa senin kadar nefret etmezdi ondan

Trondsen ilk ciddi sakatlığını TS'de yaşamış. Kondisyonerlerinde ve fizyoterapistlerinde sıkıntı olduğu kesin de sağlık ekibi tam bir skandal yav. Böyle iş mi olur. Abdulkadir'in sakatlığını da milli takım doktoru tespit etmişti.

Italyada kücük takimlarda yapiyor o zorunlu opsiyon isini ondan sordum. Gecen Simeonenin oglu öyle transfer olmustu.

Oyuncuyu yollayan takim isi garantiye almayi istiyorsa, zorunlu olmayan opsiyonu cekmezsen o rakamin 3 de 2 sini yinede ödemelisin bir madde koyarsa olmaz mi? Diyelim 1+6 milyona bir adam aldik ve opsiyonu zaten cekecegiz, ama takim bize güvenmiyor diye, opsiyonu cekmezsen 4 milyon ceza ödemelisin maddesi koyarsa nasil olur? UEFA ona karisabilir mi? 4 milyon cezayi ödeme yerine 2 milyon daha eklersin ve oyuncu senin olur. Opsiyonu o durumda zaten cekme zorunda kalirsin, ama sözde zorunlu opsiyon olmaz.
Olabilir tabii de işte UEFA incelerken bir kaçış maddesi olarak değerlendirecektir bunu.

Bence en oluru Celta'yı ikna edip opsiyonu opsiyonel koydurmak.

Reis davillaya topçu getir diyip topçu getiriyoruz muhabirler falan bu kadar aptallığı beklemiyordur doğal olarak etebo denen 2 aydır Nijerya'da takım idmanı yemeyen adamı tahmin etmemislerdir
Dvilla topçu öneriyordur, teknik ekipte bakıp onay veriyordur bence reyz.

hiçbir şey hocanın onayı olmadan yapılmıyordur. bu konuda eminim. tamam beceriksiz olabilirler, ama kafalarına göre topçu getirip dayatmıyorlar hocaya

ya da etebo zaten okeydi el altında bekliyordu hocada onaylamıştı ama ilk seçeneklere yürüdüler olmayınca aldılar

Fatih hocam - vizyoner dünya ekonomisinde pay sahibi tanıdıkları çok olan futboldan anlayan bir Başkan = AMBARGO

Mustafa Cengiz İstifa

Bu yönetim ancak son gün etebo ayarında 1 adam daha kiralar. Basak , avrupa, fener maçına orta sahasiz cikacaz.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

la bu adamlar ardayı aldılar yaw. vakti zamanında sövdüğümüz, ki hala çoğu kişinin kabul etmediği adamı aldılar. ne tepki ölçmesi.

Ali naci daha öncede patladı birçok kez. belki bir şekilde yönetimin stoke ile bir oyuncu için görüştüğünü öğrendi, tahmin yürüttü ndiaye dedi ters köşe oldu olamaz mı.

Olabilir elbette ama bence benim dediğim gibi oldu.Ali nacinin bir hışımla hemen ertesi gun yönetim aleyhine haber yapması da gururuna yedirememesi olarak göruyorum.Bence bu yönetim iletişim yönunden felaket.Zaten sonları olacak bu iletişimsizlik.

Olabilir elbette ama bence benim dediğim gibi oldu.Ali nacinin bir hışımla hemen ertesi gun yönetim aleyhine haber yapması da gururuna yedirememesi olarak göruyorum.Bence bu yönetim iletişim yönunden felaket.Zaten sonları olacak bu iletişimsizlik.
Ali naci patlağının üzerini yönetime vurarak kapatmaya çalışıyor da olabilir rengo.

tek taraflı bakmamaya çalışıyorum, tamam yönetim beceriksiz, kabul ediyorum ama bazen abartı oluyor bazı şeyler.

Ali naci patlağının üzerini yönetime vurarak kapatmaya çalışıyor da olabilir rengo.

tek taraflı bakmamaya çalışıyorum, tamam yönetim beceriksiz, kabul ediyorum ama bazen abartı oluyor bazı şeyler.

Olabilir reis ama haber yalan olsa sallamaz geçerdi.Ali naci haberin doğru olduğundan emin olduğu için o kadar sinirlendi bence.İlk başlarda muhabirlere laf ediyordum ama çok da suçları yokmuş.Adamların iyi geçindiği tek muhabir yok.Tek biri var o da rodop.Kadir bile sevmiyor bunları.

Ulan madem Ndiaye’de nabız yoklayıp olmayınca Etebo’yu getirecektiniz 1 ay önce yapsaydınız ya bunu. Adam kamp görürdü en azından. 2 aydır Nijeryada yatan adamı ligin başlamasına 3 gün kala getiriyorlar. Beceriksizlikte tarih yazıyor yönetim
Bizim takimda yatiyodu Scott Piri gelene kadar usta. Cok bi kaybi yok :D

b16.webp

Büyük ihtimal Etobo hiç listede yoktu. Lemina, seri, mensah, ndaye hiçbiri olmayınca davilla bunu önerdi bi günde aldılar. İsminin çıkmama sebebide bu.
Ulan madem Ndiaye’de nabız yoklayıp olmayınca Etebo’yu getirecektiniz 1 ay önce yapsaydınız ya bunu. Adam kamp görürdü en azından. 2 aydır Nijeryada yatan adamı ligin başlamasına 3 gün kala getiriyorlar. Beceriksizlikte tarih yazıyor yönetim

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt