- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
Araya rok serpiştirelim. Erman ve gökmen ile ayni programda görmek isterdim
Yok ya. Bu ekip iyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araya rok serpiştirelim. Erman ve gökmen ile ayni programda görmek isterdim
@Can Karabacak hedef gösterilmiş burada sankiÜye raporlama butonu kullanımı hakkında bilgilendirme
Ekli dosyayı görüntüle 93484
Ekli dosyayı görüntüle 93485
tudorcularda alıntılasınewt anket çalışması
Terimciler like
Manciniciler wow
Prandelliciler haha atsınlar
bakalım hangi taraf daha güçlü
Hiçbiri ?ewt anket çalışması
Terimciler like
Manciniciler wow
Prandelliciler haha atsınlar
bakalım hangi taraf daha güçlü
O dönem de duran toptan dem vuruyorduk aslında. Selçuk ve Riera attırıyordu arada.Sneijder Hamit varken de Terim vardi atiyorduk Chedjou Melo takiyordu hep
Selcuk Belhanda Ömer sunlardan birisi Ön diregi geçemedi. Bence ist oyuncularla çok alakasi var.
anketimizde böyle bir seçenek bulunmamaktadırHiç biri ?
yalvarırım bu siber zorbalığa bi dur diyin
Benim düşümcem şudur ki tövbe haşa Fatih Terim Allahın oğlu değil tabiki eleştirilebilir ama bazı kişiler bunak diyor resmen hakaret ediyor.Şuda bir gerçek kimse Fatih Terimi sevdiği için biatçı diye sınıflandırılamaz.Ben Fatih Terimi seviyorsan nedeni Galatasarayımıza bu kadar çok başarılar kazandığı içindir.Eleştirilere sonsuz saygım var ama hocaya göz göre göre hakaret edende kusura bakmayım gözümde şerefsiz evladıdır
o kondogbiayi diyodu xdCan Karabacak bi futbolcunun isminde g ve b varsa kötu cikma ihtimali yok diyordu. Yorum alalim @Can Karabacak
Kes belhandaci
evet butonu kullanmayı ıyı bılıyorsun@Can Karabacak hedef gösterilmiş burada sanki
tudorcularda alıntılasın
bu müsabakanın galibiyleHiçbiri ?