Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gül gibi insanları kırdınız
bahçeleriniz bahar görmesin

Tellesi 5e aldık zaten hocam. Kar etmedik ki. Umarım satılır da her sene haberi var. 10 taneden fazla adam alındı. Yıllarca yıllık ücret verdik. Hayrovic kaçtı gitti zaten.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maaşlar fazla değildi en azından. Tabii kar etmedik de en azından geri dönüşü oldu. O dönem Melo ile Burak dışında para kazanarak adam satmışlığımız da yoktu malum.

Mancini'yi övmem de sövmem de şahsen. Devre arası gelen Ontivero, Endoğan gibileri onun aldırdğını sanmıyorum hele Salih Dursun denilen at kafasını hiç söylemeyeyim.

Aynen, butun 350 milyon borcu Mancini yapti. Adamin harcadigi para 20 milyon, Telles 8 milyona satildi 12 milyon eksi. Yuvarlarsan 10 milyon civari eksi yazmis. Sadece Cagne'ye verdigin para 13 milyon
6.5 a satıldı telles. Onun dışında hepsi boşa gitti. Ben bu yönetimi mi savundum? Ne alaka şimdi. Diagneden zaten kazık yedik. Bu durum mancini dönemini masum mi cikarsin? O dönem donen manajer oyunlarını unutmam. Ontivero hayrovic bilmem buna benzer başka adamlar.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Keramettin TANRIVERDİ

Abi akk bey bir ara antuda konuşulan muhabbetteki şahıs olabilir mi? İçlerine sızdım, mesaj sayım da çok yüksek diyen şahıs
Valla adam benden de eski üye. Eskiden bu kadar sert eleştirmezdi, bu tarzını ben bir ara forumu bırakıp döndüğünde gördüm.

Yorumlarında abartılar olsa da Galatasaraylı olmaması bence olası değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt