- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
bu yerel seçim, genel seçimlerde ekleyeceğiz o şıkkı
Bu alemde Herkes bilir ki terimciler olarak hepsini ezer geçeriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu yerel seçim, genel seçimlerde ekleyeceğiz o şıkkı
Adamın senin yaşın kadar üyeliği var laBu aak denen herifin insanları provoke etmesine izin vermeyelim ey gsc üyeleri
Daha Galatasaraylı olup olmadığı bile belli değil
Maaşlar fazla değildi en azından. Tabii kar etmedik de en azından geri dönüşü oldu. O dönem Melo ile Burak dışında para kazanarak adam satmışlığımız da yoktu malum.Tellesi 5e aldık zaten hocam. Kar etmedik ki. Umarım satılır da her sene haberi var. 10 taneden fazla adam alındı. Yıllarca yıllık ücret verdik. Hayrovic kaçtı gitti zaten.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin seviyen düşmüş krdsmAdamın senin yaşın kadar üyeliği var la
6.5 a satıldı telles. Onun dışında hepsi boşa gitti. Ben bu yönetimi mi savundum? Ne alaka şimdi. Diagneden zaten kazık yedik. Bu durum mancini dönemini masum mi cikarsin? O dönem donen manajer oyunlarını unutmam. Ontivero hayrovic bilmem buna benzer başka adamlar.Aynen, butun 350 milyon borcu Mancini yapti. Adamin harcadigi para 20 milyon, Telles 8 milyona satildi 12 milyon eksi. Yuvarlarsan 10 milyon civari eksi yazmis. Sadece Cagne'ye verdigin para 13 milyon
@Keramettin TANRIVERDİ
Abi akk bey bir ara antuda konuşulan muhabbetteki şahıs olabilir mi? İçlerine sızdım, mesaj sayım da çok yüksek diyen şahıs
yozgatlı mı@Keramettin TANRIVERDİ
Abi akk bey bir ara antuda konuşulan muhabbetteki şahıs olabilir mi? İçlerine sızdım, mesaj sayım da çok yüksek diyen şahıs
Niye altımdasın halaSenin seviyen düşmüş krdsm
Valla adam benden de eski üye. Eskiden bu kadar sert eleştirmezdi, bu tarzını ben bir ara forumu bırakıp döndüğünde gördüm.@Keramettin TANRIVERDİ
Hangi dil bu renktaş? Habeşistan medyasından mı?
Ben de daha yeni baktım konuya.Aynı düşüncedeyim..@Keramettin TANRIVERDİ
Naingolan ın ikinci vatanı neresi?Tanzanya, Kenya, Uganda ve Afrika Birliği'nde resmî dil olan Svahili, günümüzde yaklaşık 80 milyon insan tarafından konuşulmaktadır.
bu ülkelerin resmi diliymiş.![]()