Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hocayı özellikle son 2 yılda çok eleştiriyorum ama büyük çoğunluğu teknik konular dk 80 takıntıları,inatla kendisini iletişime kapatması gibi
Bunlarida eleştiriyorum çünkü Fatih hoca böyle.bir adam hoca değildi
Lakin nekadar elestirsemde hocaya saygım sonsuzdur gogsumuzdeki yıldızın 1 tanesi fatih hocanın
Ayrica şunu asla unutmayın bugün Fatih hoca bırakıyorum dese fenerlisi 8jklisi alayı halay çeker Ali Koç 81 vilayette kurban keser
Fener camiası fatih hocadan çekindiği kadar kimseden çekinmiyor
Alman hoca diyoruz kaç tane Alman hoca winner kupa alabilen hoca hele bir yazın bakalım 4 5i geçmez yada kactane yerli.hoca winner kupa alabilen hoca

Aysal'i filan anlarim da ben bu forumdaki Mancini nefretini anlamiyorum. Adam apar topar zaten sendeleyen takima geldi + Terim'in gidisinin takima, taraftara negatif etkisi. Buna ragmen Fatih Terim'in %100 cikamayacagi gruptan efsanevi sekilde cikti, TR kupa sampiyonlugu ve adam tazminat almadan efendice gitti. Bu nefretligi anlamiyorum.

peki naigolanla bu ülkelerin dillerinde konuşan adamın ne ilgisi var.Belçika toplama bir ülke de acana naigolan tanzanya,kenya veya ugandalı asıllı mı
@Emrah Duvar
bu biyografiye göre Endonezya sanırım.

.

@Emrah Duvar
bu biyografiye göre Endonezya sanırım.

.
Etebo transferini de garip bir dayı vermişti

veliyigit.jpg.jpg

Ben hocayı özellikle son 2 yılda çok eleştiriyorum ama büyük çoğunluğu teknik konular dk 80 takıntıları,inatla kendisini iletişime kapatması gibi
Bunlarida eleştiriyorum çünkü Fatih hoca böyle.bir adam hoca değildi
Lakin nekadar elestirsemde hocaya saygım sonsuzdur gogsumuzdeki yıldızın 1 tanesi fatih hocanın
Ayrica şunu asla unutmayın bugün Fatih hoca bırakıyorum dese fenerlisi 8jklisi alayı halay çeker Ali Koç 81 vilayette kurban keser
Fener camiası fatih hocadan çekindiği kadar kimseden çekinmiyor
Alman hoca diyoruz kaç tane Alman hoca winner kupa alabilen hoca hele bir yazın bakalım 4 5i geçmez yada kactane yerli.hoca winner kupa alabilen hoca

Gotuyle inatlasan altına sicarmis ben de bu hususa takigim

6.5 a satıldı telles. Onun dışında hepsi boşa gitti. Ben bu yönetimi mi savundum? Ne alaka şimdi. Diagneden zaten kazık yedik. Bu durum mancini dönemini masum mi cikarsin? O dönem donen manajer oyunlarını unutmam. Ontivero hayrovic bilmem buna benzer başka adamlar.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
6.5 + 1.5 Inter kiralik + 4. Yildizda katkisi cok iyiydi.
O donem sadece Ontivero ve Burdisso Mancini'ye yazilir. Hatta Telles bile yazilmaz

Galatasaray Belhanda'nın menajeri D'Avila ile masaya oturdu. Menajeri Belhanda'yı ikna ederse taraftarları mutlu edecek transfer gelişmesi planlanıyor.(Salı günü son anda caymıştı).Okay konusunda Celta Vigo ile pazarlığı sürüyor.
Gs'da sıcak saatler yaşanıyor.
[ @SuleymanRodop ]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt