- 21 Temmuz 2018
- 161
- 80
- 273
Benim gibi düşünmeyen değil ki burdaki mevzu. İslama inanan herkes için peygamberlik şehitlik makamları kutsal makamlardır. Bu kutsal değerleri bu tarz bir şekilde cümle içinde kullanmak, basite indirgemek küfür etmek gibi. 25 milyon taraftarımız var diyoruz övünüyoruz gurur duyuyoruz ama 25 milyon taraftar içinde müslümanı, yahudisi, hristiyanı, deisti, ateisti, hristiyanı birçok inançtan insan var. Ortak paydamız olan Galatasaray ı konuştuğumuz bir ortamda islama inananlar için kutsal olan bir makamı aşağılayıcı bir cümle kurmanın yanlış olduğunu ve bunun sonucu olarak forumdan atılmasının doğru olacağını düşünüyorum. Bunun bir karşılık bulmayacağını biliyorum ama kelimelerin, benzetmelerin daha özenli seçilmesi adına kendi fikrimi belirttim.Sen senin gibi dusunmeyeni kovacagini söylüyorsun o halde sadece senin fikri kaliplarina göre yazacaklari şekillendirmek gerek ustadim
25 milyon taraftar birbirimizi olduğunuz gibi kabul etmeyip saygı duymuyorsak bununla övünmeninde bir mantığı yok.

inşallah gider.