- 11 Haziran 2015
- 39.666
- 28.136
- 2.193
yeter ki gitsin kimseyi almasalarda razıyım artık
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fransızca konuşan adama ne dedin ve engel yedin?
Rierayi bosuna almadi bencfbuda bir olasılıkta okandan ziyade bence Selçuk olur.Selçuk son 4 yldır 3 kuruşluk katkı yapmasada zeki bir topçu.Eğer biraz dominant karakter kazanırsa bize hoca olur.Yani benim ki bir varsayım ama Fatih Terim Selçuku tercih edecektir
bjk nin forvet hattına BAYILDIM
GÜZEL
HEYBETLİ
GÖRKEMLİ.
![]()
Olm sen hayırdır ya? Sen hayırdır ya!Belki yurtdışında yaşıyor
emin ol tamamen menajer önermesi birini alırlar. Öyle bir plan olmadığını herkes biliyordur.acaba bizi sevindircek transfer nedir ? belhanda ve babelin satılmaları mı yoksa Naigolan gibi bir oyuncunun gelmesi mi ?
Mazlum ve azınlıkları savunacağımOlm sen hayırdır ya? Sen hayırdır ya!
Belki yurtdışında yaşıyor
Onlardan anca mazlum ve azınlık olur zaten.Mazlum ve azınlıkları savunacağım
Bakan ben de 2.25 dil biliyorum. Senin Türkçen ile dalga geçebilir miyim?kendi ana diline bile yazamayan adam, 3 tane dili bilen kisiye dalgasi gecmesi trajikomik haha.
Yav ne bos atacam murhanimi bilmiyorum,ne yapmis, kufur mu etmis 1 ay ban yiyecek ? 10 kati yapmis bidi bidi gec onlariGücüm herkese yeter Kamil merak etme. Süper Modu atmaktan çekinmiyorsam kimseyi atmaktan çekinmem.
Eleştirdiğiniz AAK'nın yaptığının 10 katını yapıyordu o savunduğun Murhan.
Bilmeden boş atma.
Dalga geçmedim ben yahukendi ana diline bile yazamayan adam, 3 tane dili bilen kisiye dalgasi gecmesi trajikomik haha.
Sizler de bir gün azınlık olacaksınızOnlardan anca mazlum ve azınlık olur zaten.
Takdir ettim o zaman devam