Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftarımızın büyük kısmının sahip olduğu Belhord obsesyonunu tıka ve prime dönüştürmek maksatlı, ortadan hiç bir şey olmamasına rağmen ısrarla gündeme "gidiyor haberleri" salıp umut tacirliği yapan kepalzoid muhabirlerimizi Allah'a havale etmek istiyorum.
ben direk ana bacı sövmek istiyorum .Harbiden yaptıkları bizim duygularımızla oynamak resmen.

Hangi dil bu renktaş? Habeşistan medyasından mı?

IMG_5283.webp
bunların medyasıyla bizim medya arasında bi fark yok aha bu çizgi kadar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha geçen gün Donk'un muhabbeti yalanlanmadı mı? Sahte belge yayınlıyor hıyarlar.
Donkun muhabbeti yalanlanmadi ücret doğru dendi lakin toplu borç yapılandırıldı dendi.Boylece sözleşmeyi onaylamış oldu yonetim.Sozlesmede donkun bonuslari da bir hayli fazla

haha belgeler ortalık malı olmuş.Bu yönetim tamamen bitik durumda.

Bu belgeleri içeriden biri çıkarıyor bu kesin ama Omar’a verilen imza parasının menajer üstünden verilmiş olabileceğini düşünmüştüm. Büyük ihtimalle 500-600 civarında para verilmiştir

Sen mi biliyorsun Murhanı 10 yıl önce yönetime alan ben mi biliyorum? İşin gücün boş yapmak.

Her gün yönetime, oyunculara, teknik heyete 100 kere sallayan adamı savunma bana. Gören de bir halt biliyor sanacak.

O üslubunu da düzelt.
Duzeltmiyorum,o savundugun aak denen les baska bir bok mu yiyor o zaman,bak bakalim ben kac yildir uyeyim bu foruma.Siz once adaletli olun da sonra bana atar yaparsin,sizinki cingeneye krallik vermisler iste baska bir sey yok, beni banla simdi de alem admin gorsun hadi bakayim.

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt