Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birkez daha acikliyim de bazi arkadaslar ogrensin.

Fatih Terim, Galatasaray Spor kulubunun maasli olan calisanidir. Hic bir zaman bir kisi, bir kulupten daha buyuk degildir ve olamazda. Maalesef, Terim bazi kisilerde Allah modunda gibi dolasiyor. Elistirilmez, hata yapmaz, elistirdigin zaman da Galatasaray dusmani oluyorsun. Biatcligi artik birakin ve Galatasaraya odaklanin.

Fatih Terim, Galatasaray Spor kulubunun maasli olan calisanidir. Hic bir zaman bir kisi, bir kulupten daha buyuk degildir ve olamazda. Maalesef, Terim bazi kisilerde Allah modunda gibi dolasiyor. Elistirilmez, hata yapmaz, elistirdigin zaman da Galatasaray dusmani oluyorsun. Biatcligi artik birakin ve Galatasaraya odaklanin.
lan yeter yeter. gidin adamin konusunda yazin. bundan sonra sutluyorum herkesi sacma sapan gereksiz yazani

3 skor üretemeyen ortasaha savunma takımı oluruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
golcü orta saha değil olayınada karşıyım liverpoolun orta saha kurgusu Henderson geçen sene primer ligte 4 gol Wijnaldum 4 gol ve fabinho 2 gol atmıştır.

Biatçılık değil, Fatih TERİM bu kulübün yaşayan tartışmasız en büyük efsanesidir. Şu değer başka kulüplerde olsa türbesi yapılırdı, ben böyle bir şey yapılsın demiyorum lakin nefret vari söylemlerde bulunanın Galatasaraylılığından bile şüphe ederim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaw kardesim, elestiriyi abartinca maalesef dogru elestiriler de gume gidiyor. Mesela 3 yilda 10 iyi mac yok tezi gayet dogru. Sampiyon olduk ama iyi futbolla mi? Eger iyi futbol oynasaydik Avrupa'da basari nerede? 14 mac ve 1 galibiyet.
Turk futbolu alt yapi ust yapi dogru yapilanma olmazsa. Ayni simdiki gibi devam ederse, avrupada başari hayal..

Bence biz bjk ve alanya gruplara kalamicaz. Sivas ve başak da averaj takimi olacaklar gruplarinda

Futbol yorumcuları bir zamanlar terimin ismini motivasyon ustası na çıkarmıslardı...Oynatamıyor sadece motive ederek maç kazanıyor diye yapılan yorumları çok okudum dinledim...Terim düşmanı değilim

haftasonu beklendigi gibi puan kaybedersek bence hoca artık susmaz bombalar diye düşünüyorum yönetimi

ama geç konusmanın kime ne faydası olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt