- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
stoperden birisi ucuza gidicek ahanda buraya yazdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onu unutmusum üstadDaha yeni ceza bitti ya recep
onu unutmusum üstad
konu dısı yazmayalım iyi forumlarmenemenin yaninda kac ekmek yiyorsun
Darısı başına kardeşim. Valla evlenmek gibi bir niyetim yoktu ama kafa dengi biri çıkınca evlenmenin sünnet olduğu bir anda aklıma geldi ki aslında eskiden de tanıyordum sadece uzaktan sohbetimiz yoktu. O yüzden allah karşına çıkarttığında zor da olsa beğenmesen de sıkıntı da çıksa anlarsın tut kopar vazgeçme. Hürmetler...hayirli ugurlu olsun guzel kardesim
senin adina cok mutluyum
Sakaydi ustatBen mi engelledim? Yok yusuf yeni telefon aldım whatsapp silindi bende icloud yok ondan alakalı olabilir sen yaz benim telefonda rehber filan hep gitti yoksa seni engelleyenin allah belasını versin
Beni de engellemişsin...Ben mi engelledim? Yok yusuf yeni telefon aldım whatsapp silindi bende icloud yok ondan alakalı olabilir sen yaz benim telefonda rehber filan hep gitti yoksa seni engelleyenin allah belasını versin
Tansel Taşanlar'a göre Fatih hoca Marcao'nun değil de Luyindama'nın satılmasını istemiş.Luyindama'ya gelen teklifler varmış ama isteyen kulüpler yeni iyileştiği için bekletiyomuş.Tahminime göre devre arası satılır demişti..stoperden birisi ucuza gidicek ahanda buraya yazdim
bu siber zorbalığa son ver artık
...Dinçer Azaphan: “Trabzonspor, Okay Yokuşlu transferi için devreye girip fiyat arttırdı ama Okan %99 ihtimalle Galatasaray’da.”
menemenin yaninda kac ekmek yiyorsun
Yeterince tepki görmemiş heralde çarşamba olayından sonra hala devam ediyor..Dinçer Azaphan: “Trabzonspor, Okay Yokuşlu transferi için devreye girip fiyat arttırdı ama Okan %99 ihtimalle Galatasaray’da.”
@Sergen Zeren üstat nerelerdesin
küfürleri kaçırdığım için tadım kaçık yazasım gelmiyor birşeyler eksik geliyor ..
Ne engellemesi telefon değişti bak yazıyor cevaplıyorum sen de yaz zaten ne hayırsızmışsınız neden kimse yazmıyor diyordum. Yazsana kardeşim benim...Beni de engellemişsin...