Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim olarak Güçsüz kaldığımız bir gerçek Gazetelerin yaptığı algı haberleri okuyoruz 1 haftadır. Her Klüp bu şekilde yapıyor ama buna cevap verebilecek bir yönetim yok başkandan bahsetmiyorum. Yöneticilerden.

Yalnız Tahir kumun 2 gün önce twit atıp , haberi bugüne bekletmesi baya garip.
Kim servis ettiyse , ikisi de birbirini bekledi haberi sunmak için.

Fark etmez ki, sonucta Bonservizi elinde ikizininde, her kulüb imza parasi veriyor, Fenerbahce MHY ne kadar verdi, yada öbür Transferlere.
Nedense bunu hic tartismiyorlar ama bize gelince SON Dakkika oluyor ..

Bunlari gecelim, FFP‘den dolayi böyle .

Bunlar hepsi böyle , genelde Meyda FB‘yi kolluyor.
Zamaninda Borc olaylarinda böyle oldu, Galatasaray batiyor, en iyisi FB diyorlardi.

Simdi ayni oyunlari oynuyorlar, yok biz cok Para veriyoruz felan filan.

Kuduruyorlar iste, zaten bu sene Sampiyon olmazlarsa artik Kümeye kadar yolu var, Ali Koc kacar!
inşallah o günleri de göreceğiz. onlar 4 ü takmadan biz 5 i bi taksaydık klübü kapatacaklar da ...

Ajansspor = saran
Atilla ile mahkemeliyiz zaten
Tahir kum ise pust :)

ama bizden acil aciklama gelmeli

Mega çöp paketi yapmışsın ama Berna kabul etmez bize karşı alerjisi var.
Bak bi de o vardı dimi harbi. Kadın demedik şey bırakmadı bize hala gidip ondan topçu almsya çalışıoz :) her tarafı altın olsa dönüp bi daha bakmam ne midesiz ne basiretsiz ne yüzsüz bi yönetime sahibiz

Ajansspor = saran
Atilla ile mahkemeliyiz zaten
Tahir kum ise pust :)

ama bizden acil aciklama gelmeli
Ama yönetimi aklamaz hiçbiri. Belge doğrudur da ben onu pek takmıyorum imza parası ffpden sayılıyor diye öyle bişey yapmışız işte. Esas sorun sözleşmeleri sürekli sızdıran oç kim. Kulüp dingonun ahırı kıvamında

Yönetim acil bir açıklamayla hepsinin ağzının payını vermeli transferleri yapmaya başlayınca hepsi it gibi titremeye başladı yine fenerin yaptıklarına ses yok bize gelince topyekün saldırı yine hüsrana uğrayacaklar

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca bırakırsa gerçekten yerine gelen hocaya tam bir enkaz kadro kalabilir. Çünkü kadroda ki bir çok oyuncu problemli ya da yaşlı ve ancak Terim faktörü ile oynayacak oyuncu var.

Fakat şöyle de bir durum var orta sahaya 2 tane direk 11 oyuncusu +1 tane hızlı kanat alırlarsa kafadan şampiyon oluruz. Hoca geçen yıl konsantre değildi özellikle ligin ilk yarısı fantazi yapıyordu. Bu sene işi daha sıkı tutup ciddiye alacaktır.
2 orta saha 1 kanat gelirse işler değişir de işte hem geç kaldık hem iyi adam bulmak zor hem de iyi adam bulsak para yok.

Biz şampiyon olurken bunların hiçbiri konuşulmuyordu. İlk başarısızlıkta hemen savaş açmış medya Galatasaray’a. İlk galibiyette çil yavrusu gibi dağılırlar. Galatasaray’ı yedirmeyiz.

Bu ifsa olaylari tesaduf olamaz.

1. Mehmet Ayan
2. Tahir Kum
3. Atilla turker

yonetimin icinde, mevcut yonetimi indirmek icin hamleler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt