Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Yunus Akgune anlamiyorum. Sans bulman imkansiz, acilen gitmesi lazim kendisi icin.

Cidden merak ettiğimden soruyorum. Dünyada menajerlerle çalışmayan takım var mı? Davila davila diyoruz biz bu adamın kaç oyuncusundan büyük zarar ettik? Adam Fatih hocanın istemediği oyuncuları zorla mı bize getiriyor? Sözleşmesi biten oyuncuya imza parası vermek dünyanın hangi ülkesinde yolsuzluk olarak adlandırılır? Evet yönetimi eleştiririz, gerekirse yerden yere de vururuz ama bunu biz yaparız. Bazı şerefsizlerin piyonları olan satılık kalemler yapamaz bunu

Ortada organize bir kötülük var yine. Bu olaylar kendi içimizde yönetimi düşürmek isteyenler tarafından mı yapılıyor yoksa kuş medyası tarafından mı saldırılıyor bunu merak ediyorum.

Ligin başlamasına bir kaç gün kala üst üste bu haberlerin çıkması çok manidar. Sanki yönetime değil de kulübümüze karşı bir saldırı söz konusu. Şerefsiz haysiyetsizler

Ortada organize bir kötülük var yine. Bu olaylar kendi içimizde yönetimi düşürmek isteyenler tarafından mı yapılıyor yoksa kuş medyası tarafından mı saldırılıyor bunu merak ediyorum.

Ligin başlamasına bir kaç gün kala üst üste bu haberlerin çıkması çok manidar. Sanki yönetime değil de kulübümüze karşı bir saldırı söz konusu. Şerefsiz haysiyetsizler

yeni bir sey degil

Tamam yonetim bizide kizdiriyor, transfer de beceriksiz ama lise'ye yem etmemeliyiz yonetimi!

Baktilar taraftar sitemli hemen organize atak başlattılar.

Bu liseli tayfasi az kurnaz degil!

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

3 yabanci 1 Turk gibi YouTube programi var.
Koreli
Kenyali
Amerikali Turk
Italyan Turk
Kenyali cocuk, Kenya'da en unlu Turk Galatasaray demisti. Herkes bilir ve takip eder demisti. Bu eleman da belki bizik Twitter alemini bilip hit almak istemistir. Tabi bu dil Kenya'da konusulmuyorsa benin teori iptal :)

Gördüğüm en kötü organize edilmiş sezon başlangıcı bu. Hazırlık maçları laylaylom ayarlanmış, oyuncu satılamıyor, gereken hamleler yapılmıyor, alınan oyuncuların 1-2 tanesi vasat seviyede, diğerleri ise ya vasıfsız ya emekliliğe oynuyor, belgeler elden ele dolaşıyor, köstebekler bir yanda, yönetimin kıçı başı dağılmış, takım olmuş helva gibi, menajerler kulübe hortumu bağlamış, gelen indiriyor, geçen bindiriyor, hoca desen ununu elemiş asmış eleğini. Böyle ortamdan bırak şampiyonluğu, ilk 5 mücadelesi bile çıkmaz.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih
Omar.. Luyindama.. Marcao.. Saracchi
Donk .. Etebo
Feghouli.. Arda.. Kılınç
Falcao

Altay
Gökhan.. Tiserand.. Lemos.. Caner
Gustavo.. Sosa
Valencia.. M.Hakan.. Thiam
Frey

Ersin
Lens.. Welington.. Vida.. Nsakala
Oğuzhan.. Atiba
Boyd.. Mensah.. Nkoudou
Larin

Uğurcan
Pereira.. Campi.. Hüseyin.. Marlon
Flavio.. Parmak
Ömür.. Ekuban.. Nwakaeme
Sörloth

Mert
Rafael.. Epureanu.. Skertel.. Hasan Ali
Mahmut.. İrfancan
Visca.. Aleksic.. Chadli
Demba ba

Başakta 30 altı sadece irfan var ama adamlar her sene kafaya oynuyor 😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt