Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum anladığım kadarıyla fanatizmden kör olmuşsun. Hırsızlığı savunacak, üstelik kendi takımını soyanları savunacak kadar kör olduysan kafası çalışmayanları başka yerde aramaman gerekir. Aynaya bakarsan bulursun.
artık böyle düşüncelere şaşırmıyorum ben. malum parti bu milletin dnasına işlemiş.

Paylaşılan belgeler için yönetim gider diye düşünüyorsan, hayir gitmez. Galatasaray da yönetim taraftar isterse gider.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok belgelerden bagimsiz gidici. Lig basladi ortasahamiz boş. Seri ve leminanin gidecegi aylar oncesinden belliyken hemde.

Yönetimi, kuş ve kuş sever medya ve önün maşalarina savunmalayız. Yıkacaksak biz yıkarız

Böyle birşey yoksa yalanlarsın arkadaş..Hemde hangi onun bunun çocuğu yapıyorsa itin gtüne sokarsın.Hatta kim bu Galatasaray düşmanı şerefsiz açıklarsın bu ismi..
resmi siteden bir açıklama yapılıyor kimsenin iplediği yok.Klasik mahkemede görüşürüz..

senelerdir nereden buluyorlar böyle Galatasaraylılıkla alakası olmayan adamları..Ne olacak bunları seçen genel kuruldan ne hayyır gelirki.

Partilerle veya herhangi bir ideolojiyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum bu durumun. Sorgulamamak, körü körüne biat etmek kültürümüzde var malesef.

Yönetimin kötüye doğru yol aldığı aşikar, kulübümüz açısından olumsuz bir gelişme olduğunda, Fatih Terim ya da taraftar devreye girince çözüme ulaşabiliyoruz. Ama bu konuda tek bir açıdan bakmamalıyız bence, bu haberleri yapan gazetecileri ve amaçlarını da sorgularsak sonuç belli, niyet kötü, hedef yönetimden daha çok Galatasaray.

Yönetimin kötüye doğru yol aldığı aşikar, kulübümüz açısından olumsuz bir gelişme olduğunda, Fatih Terim ya da taraftar devreye girince çözüme ulaşabiliyoruz. Ama bu konuda tek bir açıdan bakmamalıyız bence, bu haberleri yapan gazetecileri ve amaçlarını da sorgularsak sonuç belli, niyet kötü, hedef yönetimden daha çok Galatasaray.
Kulübe bir zararı olmaz ki bu belgelerin,yönetimi yıpratmaya çalışıyorlar lakin Atilla Türker bunu sadece Mustafa Cengiz yonetimine yapmadı bjk de fiko yönetimini tek başına bu adam bitirdi neredeyse yayınladığı belgelerle

Kulübe bir zararı olmaz ki bu belgelerin,yönetimi yıpratmaya çalışıyorlar lakin Atilla Türker bunu sadece Mustafa Cengiz yonetimine yapmadı bjk de fiko yönetimini tek başına bu adam bitirdi neredeyse yayınladığı belgelerle
Şu an diğer kulüp taraftarları Mustafa Cengiz yönetiminin yanlışları olarak değil Galatasaray’ın kirli oyunları olarak dillendiriyor. Tahir Kum adlı şahısın hedefi her zaman Galatasaray’ı kötülemek olmuştur, yönetimleri değil.

EhoUWlXXgAAItKI

neden açıklayamıyormuşsun devlet sırrı mı yoksa fenerin araya girip alacağından mı korkuyorsun o zaman ben de bir b.k bilmiyorsun derim sallıyorsun bu yönetimin alabileceği oyuncular değil bahsettiğin bir oyuncuyu almak istersin oyuncuyla konuşursun sana uyan bir maaş teklif edersin mesela 1.5 milyon euro sonra takımıyla konuşursun kiralama için bir fiyat teklif edersin mesela 1.5 milyon euro kabul edilirse oyuncuyu kiralarsın yok kabul edilmezse tamam der masadan çekip gidersin sonra oyuncu ve takım senin blöfünü yerse geri dönüp kabul ederse ne ala etmezse bakarsın başka oyunculara ve kamuoyuna açıklarsın bu yaptıklarını teklif ettik kabul etmediler diye 1 aydır Okay ha Okay nedir bu kardeşim

Buda reklamın kralını yapıyor..Utanmaz adam.
Yorumlarına bakıyorsun hiç samimi değil.Hiçbir halt bildiğide yok. Bilsende böyle yorumlar yapmazsın.Ne olacak bu yönetimle yakın olan adamda hayır gelirmi..

Madem çok zenginsin sponsor olsana klübe..Basketbol takımı senelerdir sponsor aradı nerdesin..

şikecilerde böylemi adamların zenginleri çatır çatır sponsor oluyor klüplerine..

gidecek olan yönetimlere karşı oynuyor. Güçlü olunca yapamayacağı isleri güçsüz gördüğü zaman yapmaya çalışacak korkaklıkla bir herif

bu tür haberlerin çıkmasında bir bit yeniği oldu muhakkak

ama merak etmeyin çıksın bu haberler şeffaflıktan kimseye zarar gelmez

aziz yıldırımın 400 dediği borcun aslında 650 milyon olduğunu açıkladı koç şimdi kendisi gizliyor

varsın basına bunlar düşsün yel kayadan toz alır

fener bu gazla rizeye döşeme yapar ama 3-4 hafta sonra belli olur gerçek durumlari.. bunlar müthiş kadro kurduk sanıyorlar ama hepsi kapalı kutu..

Şu an diğer kulüp taraftarları Mustafa Cengiz yönetiminin yanlışları olarak değil Galatasaray’ın kirli oyunları olarak dillendiriyor. Tahir Kum adlı şahısın hedefi her zaman Galatasaray’ı kötülemek olmuştur, yönetimleri değil.
Taraftarlarin ne dediğine dikkat mi edeceksin 2 gün konuşulur en fazla sonra unutulur gider.Zarsr nedir biliyor musun UEFA dan ceza gelmesine sebep olursa zarardır diğer turlu bu belgelerin yayınlanması tamamen cengiz yönetimini yıpratma amacli

çıkan belgeler de sırf fenerin lisanslar konuşulmasına diye gündem değiştirme çabaları.

Taraftarlarin ne dediğine dikkat mi edeceksin 2 gün konuşulur en fazla sonra unutulur gider.Zarsr nedir biliyor musun UEFA dan ceza gelmesine sebep olursa zarardır diğer turlu bu belgelerin yayınlanması tamamen cengiz yönetimini yıpratma amacli
Özellikle Tahir Kum’u biraz araştırırsanız derdinin sadece bu yönetim olmadığını, Galatasaray olduğunu anlarsınız bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt