Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Çaykur Rizesporfb icin mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çaykur Rizesporfb icin mi ?
rize gol atamaz bugünkazanmayi birak, puan alsin helal olsun derim. hatta puani da birak, iyi oynayip kaybetsin yine derim
artık böyle düşüncelere şaşırmıyorum ben. malum parti bu milletin dnasına işlemiş.Dostum anladığım kadarıyla fanatizmden kör olmuşsun. Hırsızlığı savunacak, üstelik kendi takımını soyanları savunacak kadar kör olduysan kafası çalışmayanları başka yerde aramaman gerekir. Aynaya bakarsan bulursun.
artık böyle düşüncelere şaşırmıyorum ben. malum parti bu milletin dnasına işlemiş.
Paylaşılan belgeler için yönetim gider diye düşünüyorsan, hayir gitmez. Galatasaray da yönetim taraftar isterse gider.
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yönetimi, kuş ve kuş sever medya ve önün maşalarina savunmalayız. Yıkacaksak biz yıkarız
Partilerle veya herhangi bir ideolojiyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum bu durumun. Sorgulamamak, körü körüne biat etmek kültürümüzde var malesef.
oyuncuya verilen paralar ffp sınırları içine alınmış o sebeple bu is yapılmış. Kulüpten cikmasi önemli değilvergiyle alakalıdır heralde ffpyle ne alakası olacak sonuçta çıkan para her türlü çıkıyor. !
Kulübe bir zararı olmaz ki bu belgelerin,yönetimi yıpratmaya çalışıyorlar lakin Atilla Türker bunu sadece Mustafa Cengiz yonetimine yapmadı bjk de fiko yönetimini tek başına bu adam bitirdi neredeyse yayınladığı belgelerleYönetimin kötüye doğru yol aldığı aşikar, kulübümüz açısından olumsuz bir gelişme olduğunda, Fatih Terim ya da taraftar devreye girince çözüme ulaşabiliyoruz. Ama bu konuda tek bir açıdan bakmamalıyız bence, bu haberleri yapan gazetecileri ve amaçlarını da sorgularsak sonuç belli, niyet kötü, hedef yönetimden daha çok Galatasaray.
Şu an diğer kulüp taraftarları Mustafa Cengiz yönetiminin yanlışları olarak değil Galatasaray’ın kirli oyunları olarak dillendiriyor. Tahir Kum adlı şahısın hedefi her zaman Galatasaray’ı kötülemek olmuştur, yönetimleri değil.Kulübe bir zararı olmaz ki bu belgelerin,yönetimi yıpratmaya çalışıyorlar lakin Atilla Türker bunu sadece Mustafa Cengiz yonetimine yapmadı bjk de fiko yönetimini tek başına bu adam bitirdi neredeyse yayınladığı belgelerle
neden açıklayamıyormuşsun devlet sırrı mı yoksa fenerin araya girip alacağından mı korkuyorsun o zaman ben de bir b.k bilmiyorsun derim sallıyorsun bu yönetimin alabileceği oyuncular değil bahsettiğin bir oyuncuyu almak istersin oyuncuyla konuşursun sana uyan bir maaş teklif edersin mesela 1.5 milyon euro sonra takımıyla konuşursun kiralama için bir fiyat teklif edersin mesela 1.5 milyon euro kabul edilirse oyuncuyu kiralarsın yok kabul edilmezse tamam der masadan çekip gidersin sonra oyuncu ve takım senin blöfünü yerse geri dönüp kabul ederse ne ala etmezse bakarsın başka oyunculara ve kamuoyuna açıklarsın bu yaptıklarını teklif ettik kabul etmediler diye 1 aydır Okay ha Okay nedir bu kardeşim
gidecek olan yönetimlere karşı oynuyor. Güçlü olunca yapamayacağı isleri güçsüz gördüğü zaman yapmaya çalışacak korkaklıkla bir herifKulübe bir zararı olmaz ki bu belgelerin,yönetimi yıpratmaya çalışıyorlar lakin Atilla Türker bunu sadece Mustafa Cengiz yonetimine yapmadı bjk de fiko yönetimini tek başına bu adam bitirdi neredeyse yayınladığı belgelerle
bunlar da her sene loig başlayacağı zaman 10 adam aliyor
Taraftarlarin ne dediğine dikkat mi edeceksin 2 gün konuşulur en fazla sonra unutulur gider.Zarsr nedir biliyor musun UEFA dan ceza gelmesine sebep olursa zarardır diğer turlu bu belgelerin yayınlanması tamamen cengiz yönetimini yıpratma amacliŞu an diğer kulüp taraftarları Mustafa Cengiz yönetiminin yanlışları olarak değil Galatasaray’ın kirli oyunları olarak dillendiriyor. Tahir Kum adlı şahısın hedefi her zaman Galatasaray’ı kötülemek olmuştur, yönetimleri değil.
Özellikle Tahir Kum’u biraz araştırırsanız derdinin sadece bu yönetim olmadığını, Galatasaray olduğunu anlarsınız bence.Taraftarlarin ne dediğine dikkat mi edeceksin 2 gün konuşulur en fazla sonra unutulur gider.Zarsr nedir biliyor musun UEFA dan ceza gelmesine sebep olursa zarardır diğer turlu bu belgelerin yayınlanması tamamen cengiz yönetimini yıpratma amacli