Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Milletin limitine laf ediyordu başkan.Bizim limit isterse 10 milyar tl olsun, harcayacağın 1 milyon euro bile değil.

Fenerin forma satışlarında fena dolaplar dönüyor
1599827856047.webp

1599827891713.webp

Net beceriksizler lakin burasıda fenerbahçe değil. O taktiği genellikle fenerliler yapar lakin bir halt olmaz sonucunda.
Taktik maktik ne yapalım rdas hiç değilse bu bahaneyle transfer yaparlar belki diye bekliyordum ama adamlar ant içmiş resmen transferde burnumuzdan getirmeye.

3 aydır topa dokunmamış d'vila'nın topçusunu okay ve nainggolan derken arada kaynattılar tam şark kurnazı bunlar

Ekli dosyayı görüntüle 93611

Bugun siparisim geldi
Artik orta saha icin yeterince paralari vardir
Aksama kadar bir transfer aciklanir

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Evvelki gün taksim GS Store'da bende aldım, cok rahat ve kaliteli bir ürün olmuş. Hatta çok güzel ürünler gelmiş son bahar sezonu için onlardan da aldım. Herkes yönetim, hoca, futbolcular üzerinden yorum yapıyor ama önce kendimize bakmakta fayda var. Yok ben birşey almam parayı boşa kullanıyorlar felan fistan diyen renktaşlarımda var, saygı duyarım ama ben Galatasaray sevgisini yönetim, hoca veya futbolcular için değilde bu armayı ve ürünleri gururla giymekten ve dışarıda rengimizi belli etmekten çekinmeyen renktaşlarıma daha çok saygım var.

Necati başkanda bu düşüncemi benimle paylaşıyor izlenimi veriyor, güle güle kullan rengim.

:sarıkalp::kırmızıkalp:

Yarın olası kötü sonuçta Fatih Terim bir basın toplantısı yapar...

Olmadan avrupaya gitmek te yanlış daha kora kor bir lig maçına çıkmadan fransaya gitti ee nolcak şimdi gelişecekmi
türkiyede oyuncu gelişmez tezi ne kadar doğruysa avrupada gelişir tezide bir okadar yanlış
Gittiği takımda silinip gitme ihtimali çok yüksek çöp kadar fiziğiyle orda bu adama top vermezler
gideceksen merih gibi ozan gibi gideceksin

Yarın olası kötü sonuçta Fatih Terim bir basın toplantısı yapar...
Bir şey söylemez gerçi söylese de ne önemi var.Gecen sezon takımı limana yanastirup satışları ve alışları yapacağız dedi takımdan bir tane topçu satilamadi pandemi sonrası oynayan rezalet takım neredeyse aynen devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt