Serhat Ferhat
Parçalı Üye
- 6 Eylül 2020
- 2.982
- 3.635
- 603
Babel kaliyor.....
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gayet güzelMemnun musun üründen?
Babel kaliyor.....
Insta story bak, hangi numara giyim diyor bu sene.kaynak nedir rtoid
Iyi sonucla da yapar
kaynak nedir rtoid
Allahin vitaminsizi kendini Messi sandi. Defolsun gitsin, Ozanin tirnagi etmez.Neyi terlettin lan ne kazandırdın
Galatasaray adı sayesinde gidiyorsun bugün Fransa'ya, sana 14 yaşında forma verenler sayesinde.
Gören de bir bok kazandırdı sanar, son ana kadar mücadele etmişmiş. Git ötede oyna.
Bunun menajeri kimse ona dua etsin. Lille'yi kafalamak kolay iş değil.Neyi terlettin lan ne kazandırdın
Galatasaray adı sayesinde gidiyorsun bugün Fransa'ya, sana 14 yaşında forma verenler sayesinde.
Gören de bir bok kazandırdı sanar, son ana kadar mücadele etmişmiş. Git ötede oyna.
abi bu siber zorbaliga girebilirNeyi terlettin lan ne kazandırdın
Fenerli diyorlardı inanmıyordum. Harbiden öyleymiş. Çocuk tam bir menajer kucağı gezme tipinde zaten, bir iki seneye Fener'e gelir.Neyi terlettin lan ne kazandırdın
Artık canına tak etmiştir.Bir şey söylemez gerçi söylese de ne önemi var.Gecen sezon takımı limana yanastirup satışları ve alışları yapacağız dedi takımdan bir tane topçu satilamadi pandemi sonrası oynayan rezalet takım neredeyse aynen devam
.abi bu siber zorbaliga girebilir
Ben yarın belhandayı 11de bekliyorum yönetim hocam aman oyuncu değersizleşmesin de satabilelim diye yalvar yakar 11e koydurtur belhandayla babeli izleyin görün.
Kesinlikle yönetim ısrar ediyordur.Kimse ftye zorla topcu oynattiramaz
Belh babel 11 oynuyorsa ftnin tercihidir