Deniz Serin
Cezalı
- 4 Ağustos 2019
- 531
- 119
- 238
Okay etebo arda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz ömce çok güzel bir frikik golü attı sol ayağıyla. 16 yaşında potansiyelli çocuk.
resmin bile yok korkak resmin bile yok dalga geçiyosun hesaptaBelhanda resmen gidince yani hiçbir bağımız kalmadığın da modlardan ricam sadece 10 dk için bile olsa onun sayfasında küfür serbest olsun çok tuttum içimde
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Durusundanmi anladin rdas![]()
Diagne hazir gibi

Ahahaha eminim senden daha yakışıklıyımdırresmin bile yok korkak resmin bile yok dalga geçiyosun hesapta

babel kendisini futbola verirse ve formayı shiplenirse bu ligin içinden geçer.Gerçekten çok klas ve yetenekli bir futbolcuBelhanda ve Babel arasında net Babeli seçerim.
En azından top kaptırmaz durduk yere, mal mal işler yapmaz, şut tehdidi var, ayağında top tutup takımın ilerde çoğalmasını sağlayabilir, baktın elinde forvet kalmadı ileri atabilirsin.
Tabi kötü huylarıda var, kağnı gibi. Ruhsuz ve gamsız, takımda maddi manevi mutsuzda şeyine takmaz parasını almaya bakar![]()
Ben hala takımdaki en iyi 2 futbolcunun feg ve babel olduğunu düşünüyorum.babel kendisini futbola verirse ve formayı shiplenirse bu ligin içinden geçer.Gerçekten çok klas ve yetenekli bir futbolcu
Çıkar vur masaya reisAhahaha eminim senden daha yakışıklıyımdır
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onyekuru tarzı kanat alacaklarsa okeyim
Bir tane de ön libero tamamdır
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
al iste yattiLevent Ümit Erol (@leventumit_erol): '' Okay Yokuşlu, Galatasaray'a hayırlı olsun. Menajeri Batur Altıparmak, İspanya'ya gitti Okay'ı almaya. Resmi imza geliyor.''
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi