Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Doğru olabilir , Dinçer , Rodop , Sarper hepsi salı günü söylediler.gurrpegi de aynisini dedi ama
Sonra bir daha ses çıkmadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru olabilir , Dinçer , Rodop , Sarper hepsi salı günü söylediler.gurrpegi de aynisini dedi ama
yav başlama yine kiki musampaüzülme ya sana 6 ay sonra oynayacagi yeni takiminda paso link yollarim, forum linkini yollarim. orada askini beslemeye devam edersin![]()
Ayık girdiğim görülmemiştir.selam admirim, viskiyi yudumluyormusun
schalkede oynarken canlı izledin mi doğru söyleüzülme ya sana 6 ay sonra oynayacagi yeni takiminda paso link yollarim, forum linkini yollarim. orada askini beslemeye devam edersin![]()
Ayık girdiğim görülmemiştir.Ekli dosyayı görüntüle 93740
demesinler GSC Modlari, üyelere yardim etmiyorlar . Özel yardim alacaksin ne güzelyav başlama yine kiki musampa
stadda bile izledim 1 macini. adamlar sezon sonu kurtulduklari diye sevindilerschalkede oynarken canlı izledin mi doğru söyle![]()
Adam fullham dan geldi orda da baya baya oynadi orta sahadan topu alip surup attigi golu bile var nasil hantal mis premier ligten otesi varmi 3 aydami adam hantallasti gecin bunlari babel oynamak isterse oynar biraz paragoz parasini zamaninda ode bizdeki tum kanatlardan iyidirnasıl ligi küçümsedi bu adam senelerce epl de oynayıp buraya gelmedi burdan gitti zaten,babel bildiğin hantal yaş ilerledikce iyice çaptan düştü zaten bizim ihtiyacımız olan tipte bir adam değil bide onyekuruyla kıyaslanınca çok normal..
sen siber zorbasın!!üzülme ya sana 6 ay sonra oynayacagi yeni takiminda paso link yollarim, forum linkini yollarim. orada askini beslemeye devam edersin![]()
yarasin admirime . chivas ? jacky? beam?Ayık girdiğim görülmemiştir.Ekli dosyayı görüntüle 93740
okay yokuşlu bunu da gurrpegi yazmis. belli olmazÖzgür Ayten reis Okay olmayacak dediyse ben umutlu değilim bu işten.
okay yokuşlu bunu da gurrpegi yazmis. belli olmaz