Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pastore 8milyon euro alıyomuş romada yani adamlar satmak için ellerinden geleni yapar kulübüyle anlaşırız da oyuncuyla nasıl anlaşıcaz?

Bu sene ümitliyim Tanguy reisden ya. Bu arada konudan bağımsız geçen sezon Everton maçının devre arasında yaşanan Lloris-Son kavgasının soyunma odası görüntüleri paylaşılmış. Gördükten sonra Lloris'e saygım çok fazla arttı.

Nombele'nin fazla şans bulacağını sanmıyorum reis, Mou taktı bi kere. Dier/Winks/Fernandes-Hojberg-Sisssoko üçlüsü ile çıkarı

Bu sene ümitliyim Tanguy reisden ya. Bu arada konudan bağımsız geçen sezon Everton maçının devre arasında yaşanan Lloris-Son kavgasının soyunma odası görüntüleri paylaşılmış. Gördükten sonra Lloris'e saygım çok fazla arttı.

llorise saygım azaldı şu heriften bile korkmus

Belhanda'nın gittiği açıklansın 10 dk küfür serbest olacak.

Screenshot_20200406-011740.webp

sent via GSC

Nombele'nin fazla şans bulacağını sanmıyorum reis, Mou taktı bi kere. Dier/Winks/Fernandes-Hojberg-Sisssoko üçlüsü ile çıkarı

Bugün çok sıkı çalıştığını söylemiş. Hojbjerg-Ndombele-Lo Celso üçlüsü efsane bir orta saha olabilir uyum sağlayabilirlerse birbirlerine.

pastore haberi dikkati başka yöne çekmek için yapılan bi haber gibi geliyor

kronik sakat olan adamı alacağını sanmıyorum terimin ki yıllık maaşı yüksek biri ayrıca.

Rodop pastore sorularına cevap vermediğine göre doğru+30 un bi tık üstü demişti geçen gün

Roma, Pastoreden hemen kurtulmak ister.

Contract expires:30.06.2023

Romanın belhandasını mı alıyoruz:)

Emre kaplan haberine inanipta 10 sayfa pastore uzerine konusmak da ne bileyim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt