- 1 Mayıs 2018
- 57.830
- 48.604
- 3.873
Emre kaplan haberine inanipta 10 sayfa pastore uzerine konusmak da ne bileyim...
naber la berdar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre kaplan haberine inanipta 10 sayfa pastore uzerine konusmak da ne bileyim...
Belhandayi arayacak duruma getirir mi bu transfer ekibi bizi ahbabwhay be
@Can Karabacak Belhanda gittiği için yerine gelen oyuncuyu desteklediği için Belhanda Can'a, Can da Belhanda yüksek maaş için Belhanda'ya sinirlenmiştir.Gitmeyi kabul ettiği için 2 taraf da İstanbul'da karşılaşınca bu video ortaya çıkmıştır.Arkadaki olayı izleyen gülen kişi de benim bu arada(Temsili)..
belhandaya bak![]()
yav bu isin dikkati falan kalmadi yav herifler gecen tatildeydi ne baska yone cekmesi bunlar belhanda giderse de alamaz birini hazirlik falan yoktur inancim 0 0 0pastore haberi dikkati başka yöne çekmek için yapılan bi haber gibi geliyor
kronik sakat olan adamı alacağını sanmıyorum terimin ki yıllık maaşı yüksek biri ayrıca.
Belhanda yı arayan köprüden falan atlasın kank.Belhandayi arayacak duruma getirir mi bu transfer ekibi bizi ahbab
belhandaya bak![]()
mekruhtur üstathocam fm2020 de ilk iş olarak belhanda'yı satmak caiz midir ?
naber abi nasilsinBelhanda yı arayan köprüden falan atlasın kank.
sent via GSC
mekruhtur üstat
Bu sene ümitliyim Tanguy reisden ya. Bu arada konudan bağımsız geçen sezon Everton maçının devre arasında yaşanan Lloris-Son kavgasının soyunma odası görüntüleri paylaşılmış. Gördükten sonra Lloris'e saygım çok fazla arttı.
pek sanmiyorumfetvâ ile bu işi halledebilir miyiz peki
Iyi değilim her yerim ağrıyor halı sahaya gittim bu akşam.naber abi nasilsin
Beklemeye tamam mı devam mı?
mac yorgunlugundan agrisin abi ben de hastasin falan sandım aman dikkat et kendineIyi değilim her yerim ağrıyor halı sahaya gittim bu akşam.
sent via GSC
Ulan Canmac yorgunlugundan agrisin abi ben de hastasin falan sandım aman dikkat et kendine
oralarda hava nasi simdi almanya bana hep soguk geliyo
Sağolasın.mac yorgunlugundan agrisin abi ben de hastasin falan sandım aman dikkat et kendine
oralarda hava nasi simdi almanya bana hep soguk geliyo