Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Can Karabacak Belhanda gittiği için yerine gelen oyuncuyu desteklediği için Belhanda Can'a, Can da Belhanda yüksek maaş için gittiğinden dolayı Belhanda'ya sinirlenmiştir.2 taraf da İstanbul'da karşılaşınca bu video ortaya çıkmıştır.Arkadaki olayı izleyen gülen kişi de benim bu arada(Temsili)..

Son düzenleme:
@Can Karabacak Belhanda gittiği için yerine gelen oyuncuyu desteklediği için Belhanda Can'a, Can da Belhanda yüksek maaş için Belhanda'ya sinirlenmiştir.Gitmeyi kabul ettiği için 2 taraf da İstanbul'da karşılaşınca bu video ortaya çıkmıştır.Arkadaki olayı izleyen gülen kişi de benim bu arada(Temsili)..

belhandaya bak :D

EfkJ-4pXkAA9Re-

pastore haberi dikkati başka yöne çekmek için yapılan bi haber gibi geliyor

kronik sakat olan adamı alacağını sanmıyorum terimin ki yıllık maaşı yüksek biri ayrıca.
yav bu isin dikkati falan kalmadi yav herifler gecen tatildeydi ne baska yone cekmesi bunlar belhanda giderse de alamaz birini hazirlik falan yoktur inancim 0 0 0

Bu sene ümitliyim Tanguy reisden ya. Bu arada konudan bağımsız geçen sezon Everton maçının devre arasında yaşanan Lloris-Son kavgasının soyunma odası görüntüleri paylaşılmış. Gördükten sonra Lloris'e saygım çok fazla arttı.

Altyazılısını bulabilirmiyiz bunun renktaş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt