- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.636
- 3.298
mac yorgunlugundan agrisin abi ben de hastasin falan sandım aman dikkat et kendine
oralarda hava nasi simdi almanya bana hep soguk geliyo
Efsane avatara dönüş ha.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mac yorgunlugundan agrisin abi ben de hastasin falan sandım aman dikkat et kendine
oralarda hava nasi simdi almanya bana hep soguk geliyo
Beklemeye tamam mı devam mı?
bizim de kozumuz var ustatEfsane avatara dönüş ha.
son kez totem mi yapıyon hayırdırbizim de kozumuz var ustat![]()
naber umut
ilk kez yapiyorum ustatson kez totem mi yapıyon hayırdır![]()
İyi hakan senden ?
Müjdeyi bekliyoruz bakalım hayırlısıyla
Al-Nassr veya Al-Hilal onu istiyorsa 5 milyon euroyu gözden çıkarmalı
Altyazılısını bulabilirmiyiz bunun renktaş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence babeli fazla büyütüyorsun istersen 2 katı para ver oynayacağı belli,bide takimların oyun sistemleriyle alakalı bize hızlı kanatların şart olduğu aşikar gitsin fulham gibi sıradan takımlarda yapsın şovunu,ingilterede gol atan adam burda her türlü akar dendi forumda sonra ocak ayını bekledik onyekuru gelsin diyeAdam fullham dan geldi orda da baya baya oynadi orta sahadan topu alip surup attigi golu bile var nasil hantal mis premier ligten otesi varmi 3 aydami adam hantallasti gecin bunlari babel oynamak isterse oynar biraz paragoz parasini zamaninda ode bizdeki tum kanatlardan iyidir
Bence hayırsever üyelerimiz forma atki kupa dagitimi yapmalı. Her sene bu kutlu gün kutlanmalı, gelenek haline gelmeli. Ilerde kötü geçecek bir sezonda bile böyle bir gün ile taraftara moral depolanırŞu belhanda gitsin çocuklara şeker çikolata falan dağıtıcam var ya
Niye sıkıntılı olsun adam getirmek için can atıyor,yönetimin beceriksiz olduğunu bile bile fazla tepki gösteriyoruz ya bırakcaz getirecek ya da bu takımla kanser olcaz..Şimdi menajeri sıkıntılı diyeceksiniz ama Kalu iş yapar ligimizde..
Hauge soru işareti bence.Ligi kolay.O takımdan ben sol beklerini isterim.Saracchi sonrası sözleşmesini uzatmazsa bonservissiz bi şekilde almalıyız.Bize Emre Kılınçla oynayacak bi siyahi kanat gerekiyo..Niye sıkıntılı olsun adam getirmek için can atıyor,yönetimin beceriksiz olduğunu bile bile fazla tepki gösteriyoruz ya bırakcaz getirecek ya da bu takımla kanser olcaz..
Kaluyu getirip feghouliyi ortaya çekmek şart ardayla ikisini en azindan ilk yarı orda deneriz sol kanada da hauge alınırsa kanatlardan yardırırız..