Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.874
- 12.172
- 1.783
Reyiz her ne kadar sövdüysekte gerçek bir Galatasaraylı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu soruyu ahmet niye yedekte diye de sorabiliriz o yüzden fark etmiyor sankiAhmet calik gidiyor mu? Gitmiyorsa neden yedek degil?
Bu dediğinin bir sürü örneği olmuştur üstatÜstat adam gitti kadroda olmaz diyoruz ilk 11 başlıyor. Wtf
Ben bu kadar ümitli olamıyorum. Bumerang gibi atıyorsun yine geliyor herifBu dediğinin bir sürü örneği olmuştur üstat
seneye adam akıllı iskelet kurulmazsa çok kötü dönemler görürüz gibime geliyoKadro ancak 2 sene sonra duzelir
seneye adam akıllı iskelet kurulmazsa çok kötü dönemler görürüz gibime geliyo
Normal FT oynatmaz öyle adamları.Oğulcan ve Kerem yok yedeklerde
işte o yüzden yeni bi TD!seneye ffp bitiyor, kiralik adam almayiz.
Hayırlısı bakalım bekleyeceğizBen bu kadar ümitli olamıyorum. Bumerang gibi atıyorsun yine geliyor herif![]()
@Musap Aydinli sormak lazım son halini bilmiyorumherif iyi bi bl sezonu geçirmiş ama boşta imiş diye işittim
@Musap Aydinli sormak lazım son halini bilmiyorum
bizimle ikinci lige gelmek istemedi. kontratini uzatmadi. bielefeld felan almamasi ise tuhaf, begenmedi oralari galiba. bi de capraz bagi gitmisti iste ilk devre yoktu@Musap Aydinli sormak lazım son halini bilmiyorum