Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanin donka karsi neyi var anlamak mümkün degil, donk 10 tane taylan eder hazir olmayan ayakta zor duran luyindamadan da cok iyi durumda suan, luyi insallah sakatlanmaz adam hazir degil

Terim: İsteklerle gercekler yan yana gelmeyebilir, bu dünyanı sonu değildir.
Terim:Karamsar olacak,söylenecek halim yok. Biz Galatasarayız.

Transfer, kapattık demeye getiriyor hoca vah vah

Fatih Terim: Şu ana kadar bazen isteklerle gerçekler yan yana gelmeyebilir. Ancak dünyanın sonu değildir bu. Mevcut takımımız iyi takım. Bazı fırsat transferleri yaptık. Mümkünse, 5 Ekim'e kadar bazı şeyleri yapmaya çalışacağız. Ancak dünyanın sonu da değil." (beIN)

kilit

Fatih Terim : “Bazen isteklerle gerçekler bir araya gelmeyebilir, takımımız iyi bir takım, bazı fırsat transferlerini yaptık. İmkan olursa 5 ekim’e kadar zamanımız var olmazsa dünyanın sonu değil”

o zaman fazla vakit kaybetmeden 2021-22 sezonu hazırlıklarına başlayalım.

Uzmeyin lan şu adamı.Adamın yuzunden dusen bin parça.Beceriksiz herifler anca tatilde tavla oynayın.

Galasevgisi denen herife Okay transferinin olmayacağını düşündüren şey bilgi filan değil. (Bu herife gram itimadım yok zaten de...)

Mantığa bak çay demle.

Fatih Terim: "Karamsar olacak halim yok. Söylenecek halim yok. Karalar bağlayacak halim de yok. Galatasaraylılardan ricam şudur, tüm takım, yönetim kurulumuz ve hep birlikte konsantre olup Mayıslara koşmaktır. Böyle olursa hep birlikte koşarız." (beIN)

Bu transfer sezonunda fatih hoca hariç hangi hoca olsa bırakır giderdi hoca çok büyük Galatasaraylı

nöbeti 18 dk sonra kapatıcaz az sabredin

Bu transfer sezonunda fatih hoca hariç hangi hoca olsa bırakır giderdi hoca çok büyük Galatasaraylı

Ben bunu dediğim zaman gelip " ama seri lemina aldılar daha ne yapsınlar " lafı ediyorlar.Hani nerede seri lemina ? resmen adamlar aldıkları kiralık oyuncular ile hava yapıyorlar yav.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt