Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Bu beceriksiz yonetim ile anca sabirli insanlar calisabilir, hoca iyi dayaniyor helal olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse o kontratı bırakıp gitmez.Hele ki kur bu kadar uçmuşken.İmparatorcu tayfadan biri olarak söylüyorum bunu.Bu transfer sezonunda fatih hoca hariç hangi hoca olsa bırakır giderdi hoca çok büyük Galatasaraylı
Bu takım hiçbir sene transferde bu kadar çulsuz değildi. Çok ciddi sorunlar var. Brnim düşüncem başkan ve apo sağlık nedeniyle yeni yılda bırakacaklar. O yüzden para harcanmıyor kulüpte.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Başkan yeni istasyonlar açmak için daha çok vakit harcıyor.Allah şifa versin ancak bırakma vakti çoktan geldi.Bu takım hiçbir sene transferde bu kadar çulsuz değildi. Çok ciddi sorunlar var. Brnim düşüncem başkan ve apo sağlık nedeniyle yeni yılda bırakacaklar. O yüzden para harcanmıyor kulüpte.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca kendisini yarı yolda bırakan yönetimi bir anda yarı yolda bırakabilir. Bana istifa edecek gibi geliyor kaos içinde bırakıp gidecek gibi