Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taylan gibi hareketli ortasahanın etkini gördükten sonra İnş Okay gelmez diyorum
Alakası bile yok. Eğer bugün sahada Okay gibi çapa bi herif olsa sonuç farklı olurdu. Bu defans dörtlüsü ile rakibin 2 pasta kaleciyle karşı karşıya kalıyorsa orda sıkıntı var demektir.

Taylan'ı ilk aldığımızda ben bu herifi defansif, mücadeleci ama kazma biri sanıyordum. Tam tersi, herifin olayı ofans. Atletizmi, pas yeteneği, top sürmesi filan gayet iyi. Ben 8 numarayım diye bağırıyor. 6 numara oynamak bambaşka meziyetler ister.

Bakü maçında rotasyon yapar mıyız acaba? Diagne, Babel hatta belki Linnes-Omar değişikliği

Tamam güldük eğlendik şimdi Babel ve Belhanda satalım, Okay, Sıvurdaon gibi bir adam, Keita gibi bir adam alalım

Aah ulan Junior Fernandes gibi adamı araplara kaptırdık

Takım hücumdayken savunmayı üçleyebilecek ve ilerde takımın daha rahat pozisyon almasını sağlayacak savunması güçlü, hava toplarında iyi olan bi 6 numara....
Çok mu şey istiyoruz ya

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Babel son yıllarda yediğimiz en büyük kazık faslının bile faydaları oldu ama bu herif bizi soymaya geldi

Adjustments.webp
çözemedim bu adamı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Omar Elabdellaoui: "Galatasaray'da herhangi bir adaptasyon sorunu yaşamadım. Ben bir takım oyuncusuyum"
Omar Elabdellaoui: "Hücuma çıkmayı seven bir bekim."

kral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt