Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Takımdan inanılmaz bir yaprak dökümü gibi futbolcu ayrılığı ( satılık vs ) bekliyorum hafta içi

Hayır ben kuş filan değilim, fenerli değilim beşiktaşlı trabzonluda değilim, siz yalancısınız. 2009 üyesiyim bütün mesajlarım incelenebilir o zaman çıkar ne olduğum ortaya, sırf üst diye iddaa oynadım 2-0 ken 2-1 olunca sevinmek beni kuş yapmaz bu arada kapak 2 geliyor.

Kardeş sen 1-0 iken gol yiyelim dedin ayrıca velev ki 2-0 iken dedin 3-0 olunca üst olmuyor mu?

9e7_74b3d.jpg

ya bu zaten GS li biliyorum.futbolcuyu soruyorum? :)

Şu malum pankartı ben yanlış buldum.Diğerlerinden farkımız olmalı, böyle şeylere girip seviye düşürmemize gerek yok.

Granqvist gelecek demiştim bir kaç gün önce. Milan'ın stoperini boşuna almadılar. La gazetta da yazmış yarın için. "Pazarlıklar sürüyor" diye. Bu adam da Dany'den ne artısı var? Hatta eksisi de çok gibi.

Avrupanın en golcü stoperi sağlam oyun kurar geriden öyle itin götüne sokulacak bir adamda değil

Riera iyiydi sanki bugün :) Bence de genel olarak bi ihtiyaç var ama Riera ile bu sezonu bitirebiliriz gibi.

Bu seneye kadar ara dönem alınan oyunculardan hiçbir şey olmaz diye düşünmüştüm ama Riera cezalı duruma düşse, sakatlansa veya başka bir şey; sadece Manu maçını düşün.. Valencia-Balta eşleşmesi ;) Ki üstüne Riera defansif olarak iyi değil, Türkiye'de zaten bize karşı sağlı sollu hücum yapacak takım çıkmaz ama CL var. Kazaya hiç gerek yok bence.

bonservis ödenmeyen adama ımza parası verılır

ozaman 1,5 yıllık maliyeti 10 milyon euro. Bazı ezik arkadaşlarım ısrar etti de bende gerçekten verilecekmi diye sordum sadece bu zeon için 2 milyon diğer sezon için 4 milyo biliyordum ama imza parasıda varmış

benide uyuz etti o kaç gündür cins cins yorumlar,cezalıydım bişey de diyemiyorum çıldırdım geçen gün o çocuğa,bide modya ondan ceza vermiyolar heralde bunlara

Hacı ben Murat Urhandan bahsetmiyorum forumda olmasına rağmen GS'ın yediği gole sevivenen adama ceza vermemesine kızıyorum ki adamın mesajıda gördü

Ahmet Çakar köpeği ''tofi''den özür diliyo ..

Çok büyük bir olay :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt