Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır ben kuş filan değilim, fenerli değilim beşiktaşlı trabzonluda değilim, siz yalancısınız. 2009 üyesiyim bütün mesajlarım incelenebilir o zaman çıkar ne olduğum ortaya, sırf üst diye iddaa oynadım 2-0 ken 2-1 olunca sevinmek beni kuş yapmaz bu arada kapak 2 geliyor.
Arkadaşlar drogbaya 4 milyon euro imza parası verecekmişiz ezikler dillerine doladı böyle birşey varmı maliyetler bellimi?
Bir gün Emre Çolakın yüzümü güldürebileceğini hiç düşünmemiştim![]()
soranlara 8 verecez de renktas,4 imza parasi 4 icimizden geldigi icinArkadaşlar drogbaya 4 milyon euro imza parası verecekmişiz ezikler dillerine doladı böyle birşey varmı maliyetler bellimi?

Granqvist gelecek demiştim bir kaç gün önce. Milan'ın stoperini boşuna almadılar. La gazetta da yazmış yarın için. "Pazarlıklar sürüyor" diye. Bu adam da Dany'den ne artısı var? Hatta eksisi de çok gibi.
Trabzon limanını satın almamız daha kolay, ts hayatta satmaz onuru bize, onurda hayatta bedavaya gelmez, öyle karaktersiz bir futbolcu değil.
Riera iyiydi sanki bugünBence de genel olarak bi ihtiyaç var ama Riera ile bu sezonu bitirebiliriz gibi.
bonservis ödenmeyen adama ımza parası verılır
benide uyuz etti o kaç gündür cins cins yorumlar,cezalıydım bişey de diyemiyorum çıldırdım geçen gün o çocuğa,bide modya ondan ceza vermiyolar heralde bunlara
Sinan engin ve Antu kafası.
![]()