Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Evet buda iddaa dan aldığım para, kanıt sunmaktan bıktım

jg1t1.jpg

adam bi memur maaşı kazanmış beyler sevinmekte haklıymış :D

Şike zamanlarında UEFA ya ingilizce maili yazan bendim, herkes benim yazdığım maili gönderdi, şimdi kuş/hamsi olmakla itham ediliyorum.

Herkes yattı şimdi GALATASARAY'ı bırakıp fenevi konusmaya basladılar . :rolleyes:

Bir sol bekten ne beklersin sen savunmasını sağlam yapmasını 1 e 1 lerde adam geçirmemesini kademe hatası yapmamasını hücuma destek vermesini bu adam hücuma destekte on numara 1 e 1 lerde bugün adam geçirdimi hayır şu ana kadar ya bu maç şu adam Rierayı rezil etti ya dediimiz oldu mu hayır kademe hatası yaptı mı evet yaptı 1 kaç kere ben de gayet memnumum sen şimdi neden memnun olmadığını izah edersen mantık çerçevesinde tartışabiliriz.

bugün için bende memnunum ama Schalke maçında Farfan'a karşıda umarım böyle devam eder. Ligde en son Kuyt, Braga deplasmanında da hatırlarsan adamlar otobana çevirmişlerdi orayı. Yani önünde bireysel anlamda biraz sağlam bi oyuncu oynarsa sıkıntı yaşayabilir.

boracan kim la. boracan diye isim mi olur :)

webcam açıyormu???:D

10 yaşında ergen? Baya sıcak bir memlekette yaşıyor olmalısın. :SS: Evet Riera 8000mt depar atmazsa beğenmem ben; önce attığın yoruma bak sonra yaşı tartışırız. Riera'dan sol-bek olarak memnun biriyle konuşacak çok şey yok zaten. Size Drogba-Sneijder bile fazla..
ne diyo la bu,alin sunu basimdan:D

Ortalık karışmış

Bana kuş diyenler tam anlamıyla şerefsizidr. Şike zamanlarında UEFA ya ingilizce maili yazan bendim, herkes benim yazdığım maili gönderdi, şimdi kuş/hamsi olmakla itham ediliyorum.
Boracan sonunda patladı . E daha ne kanıtlar ortaya koysun çocuk :))

bugün için bende memnunum ama Schalke maçında Farfan'a karşıda umarım böyle devam eder. Ligde en son Kuyt, Braga deplasmanında da hatırlarsan adamlar otobana çevirmişlerdi orayı. Yani önünde bireysel anlamda biraz sağlam bi oyuncu oynarsa sıkıntı yaşayabilir.

Ligde Kuyt mı hacı naptın sen ya Kuyt nereyi otobana çevirdi ?

Hangi kamuya açık ev çocukları çıkarmış ozaman bunu.Ayıptır..

Adam kaşınıyo ya :lol: hacı seninki nasıl bir fantazi illa ceza alcam drogba transferiyle affedilcek diyosun :lol:

Bu sefer af yok diyeyim kurul toplandı kesin karar bu af yok, seneye inşallah :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt