Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Reyhan Asılsoy ʚɞ ‏@asilsooy

Lan Drogba maymuydan 5 dk önce dogacakmıs ama ayıp olmasın dıye bekleyıp aynı anda fırlamış gibi :( töbe yarabbim o tip ne ya :(

Beyler bu mesajı atan kişiye seviyeli bir şekilde tepkimizi koyalım dediği şey çok çirkin!!!

Kezban kendi tipine baksın bi :D

Birader millete şerefsiz demek yerine özür dilemelisin yaptığın doğru ya da yanlış tartışılır ama etik değil iddia oynadın diye Galatasaray'ın gol yemesini istesen bile bunu Galatasaray forumunda paylaşman saçma adam gibi özür dile yaptığım doğru değildi de olsun bitsin. Neden gol yemek yerine atmayı tercih edemediğin hala muamma.

Burda kuru gürültü fanatiklik yapanlar benim gs liliğimi sorgulyamaz. Bu sene sadece gs storedan alışverim 5000tl yi geçti, kredi kartı ekstrelerini koyup kanıtlarım sorun değil. Şike zamanında milleti organize edip uefaya mailleri gönderen bendim, bu forumdan gelen mailleri ben yazdım hepsini ingilizce.

Evet bal gibi sevinirim gol gelince, kaybetmiceğimizi biliyorum 1400tl kazanmışım iddaa dan niye sevinmiyim, gs nin yenilgisine oynasam haklısınız ÜST e oynamışım, çünkü bir gerçek var kazma bir defansımız var gol yicez belli eee bende niye para kazanmıyım bundan tek maç açmışken iddaa

abi seviyeli bi şekilde dedik :) bizim büyüklüğümüz burada

Boracan git kendini bitirmeden kardeşim .. :D

689BC0BD2F5B4C088C7A76810A3AEA68.jpg

Bende onu diyorum 3-0 da üst oluyor :)

Abi elemanda bi sıkıntı var ama bende çözemedim nasıl bir ruh sağlığı varsa bende 4-6 oynadım mesela ama aklıma 2-2 olma ihtimali geldiğinde kuponun yatmasını çok rahat göze aldım inşallah olmazlar filan tribine girdim hatta olacaksa 3-1 veya 3-2 ile olması kafasındaydım bu neyin kafasında anlaşılmıyor :D

Umutun oyundan çıkarkenki surat ne öyle ??? Birde melo fatih terimi ittirdimi arkadaşlar ben izleyemedim doğrumu ??

Reyhan Asılsoy ʚɞ ‏@asilsooy

Lan Drogba maymuydan 5 dk önce dogacakmıs ama ayıp olmasın dıye bekleyıp aynı anda fırlamış gibi :( töbe yarabbim o tip ne ya :(

Beyler bu mesajı atan kişiye seviyeli bir şekilde tepkimizi koyalım dediği şey çok çirkin!!!

Her böyle yazana cevap vereceksek ohoo...O tarz tiplerin amacıda bu zaten ilgi çekmek..Böyle insan demeye bin şahit tiplere he deyip geçecen renktaş..

Bana kuş diyenler tam anlamıyla şerefsizidr. Şike zamanlarında UEFA ya ingilizce maili yazan bendim, herkes benim yazdığım maili gönderdi, şimdi kuş/hamsi olmakla itham ediliyorum.
lan ergen serefsiz merefsiz ne ayksin lan sen,agzini topla git sütünü ic yat terbiyesizlesme

Umutun oyundan çıkarkenki surat ne öyle ??? Birde melo fatih terimi ittirdimi arkadaşlar ben izleyemedim doğrumu ??

malesef fatih terim cabuk iceri git konusma artık gibi el kol hareketleri yaptı meloda fatih hocanın gogsune dogru cek elini der gibi itti tabi kus medyası büyütürde büyütür ama melo neyaptıgını bilmiyor bence olaydan 2-3 dakka sonra nasil yaparsın boyle bisi :S

abi gece gece uykunuz geldıyse gıdın yatın yahu germeyin forumu

bu sinan enginin oglu ogulcanın twıtter hesabı varmı dır bılen fılan? Benım herhangı bı hesabım yok ama bu cocuk ıcın acacam yayında babasına salak salak mesajlar gonderıp gaza getırıyo sınanda sama sapan konusuyo.Yok arda galatasarayda ogulcanla konustum yok ogulcan mesaj attı pangart acmıslar yok ogulcan mesaj attı kravatımı yanlıs baglamısım bende su ogulcana bı tiwit atayımda kendıne gelsın.

Burda kuru gürültü fanatiklik yapanlar benim gs liliğimi sorgulyamaz. Bu sene sadece gs storedan alışverim 5000tl yi geçti, kredi kartı ekstrelerini koyup kanıtlarım sorun değil. Şike zamanında milleti organize edip uefaya mailleri gönderen bendim, bu forumdan gelen mailleri ben yazdım hepsini ingilizce.

Evet bal gibi sevinirim gol gelince, kaybetmiceğimizi biliyorum 1400tl kazanmışım iddaa dan niye sevinmiyim, gs nin yenilgisine oynasam haklısınız ÜST e oynamışım, çünkü bir gerçek var kazma bir defansımız var gol yicez belli eee bende niye para kazanmıyım bundan tek maç açmışken iddaa

Hacı o parmakları gordukten sonra kredi kartıydı falan hiç oralara girme bence. Ben inanmam şahsen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt