Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Cvp lar için teşkkrler arkadşlar melo sezon sonu gelsin diye en az100 mesaj yazmışdır .. Ama bu yıl hiç faydalı değil .. Çok üzülüyorum bu duruma başarılı olamadığını biliyor ve çok agrasif bu yüzden.. Belliki bu yıl sonu tekrar kiralamıycaz.. O kadar inanılmaz bi performans sergilediki geçen yıl şuan ki duruma inanamıyorum..

ya 1400tl geldi sevindim ya az paramı 1400tl memur maaşı kazanmışım kaçınız günde 1400tl kazanıyorsunuz gerçi cuma günü 15 bin lira indirdim borsadan oda ayrı konu tabi :D

Boracan şöyle kendini ifade edicem diye para resimleri koyman , dolabının resmini koyman yakışmıyo kardeşim ..

Kimse'ye ispatlamak zorunda değilim dersin, foruma biraz ara verirsin olur biter ..

Ne gerek var şimdi tartışma ortamına girmeye , yazdığın mesaj dikkat çekici bir mesaj . Çok doğaldır insanların sana o şekil bakması .

yanlız drogbanın çinde attığı golleri izledimde hala manyak goller atıyor fizik kondisyonu da çok çok iyi bu adam scholes gibi 39-40 yaşına kadar oynar.

her 900 lira parası olan idda'dan para kazandığını ıspat mı etmiş oluyor. :asd:

Melo sizce tükürdü mü ?

Bursa macını mutlak suratle almalıyız bu mac besıktas macından daha onemlı bır mac.Bursa macını alırsak haftaya ıcerde antalya ıle oynıcaz.Besıktas Elazıg da fenerde mersın de ıkı tane kumeye oynayan takım mutlaka puan kaybı yasatacaktır onlara.ıste ozaman gercekten yarılamıs oluruz lıgı

Ben hiç bizim maçlara idda oynamadım bu güne kadar. Hep korktum uğursuz gelirim kaybeder diye o derece düşünüp üzülürken. Galatasarayın gol yemesini istemek. Afedersiniz ama o şekilde gelecek paranın üzerine ederim ben.

2.golü yesek ortalık karışırdı. 3'ü atalım temennisinde bulunmak daha mantıklıydı. Sivokun pozisyonunu çıkar beşiktaş ceza sahasına bile girememişken hele. Gole yakın olan takım bizdik ve gol yiyelim demek.

Enteresan.

Şu 42 yaşında bir adamın diye başlayan cümlelere de ayrı bir sinir oluyorum, olayın benim yada onun yaşıyla alakası yok eğer gol yiyelim de kupon tutsun diyorsa bunu foruma taşımaya gerek yok kendi içinde mutluluğunu yaşayabilir.Ayrıca ben 42 yaşındayım ama burada 20 yaşındaki genç bana hayvan gibi saldırma insanlara diyebiliyor.Yani yaşımın bir fonksiyonu yok demek istiyorum :)

Onu diyemezde işin şakası bir yana kazandığı paranın bir kısmıyla store dan forma eşya falan alsın affettirsin kendisini kapansın bence. Daha Drogba imza atacak şimdi 8taşın attığı 1 golü mü tartışalım. Ayrıca bu konuyla alakalı değil ama ben bazen gerçekten maçta fark geleceği zaman "birazda karşı taraf bastırsın bu nasıl maç" diyorum. Yalnız bu avrupa maçlarında ya da f5 maçlarında olmuyor. Diğer takımlara karşı oluyor. Sizde var mı böyle bir durum?

1400 kar değilki bastığın 960 ı çıkar 440 tl kazanmışsın buda buyük risk ..

Melo sizce tükürdü mü ?

tükürükle alakası yok renktaş yakın çekimde gösterdiler orada tükürmüş gibi bir şekil alıyor dudakları. ayrıca biz yakın çekimde göremezken hakem 30-40 metre uzaktan ve lapa lapa kar yağıyorken nasıl gördü o tükürüğü anlamış değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt