Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çok karışmış ortalık yeni haberim oldu malum pankart olayı dolayısıyla medya ve sosyal medya resmen tetikçiliğe başlamış, pankart asanların telefonları ve adresleri dolaşıyormuş, yazıklar olsun bu işlere ön ayak olanlara, milyonlar kazandığınız yetmiyor, bir de milleti birbirine düşürüyorlar sırf reyting kaygısı amacıyla. Nasıl bir medyamız var görmek lazım, gözlerimizi açıp daha fazla prim vermemek lazım bu karaktersiz haysiyetsiz insanlara. Milletin eşine, değerlerine bel altından vurmak yetmedi bazılarına ki şimdide milleti öfke ve çatışmaya sürüklüyorlar.

Cidden kamu davası açmayı düşünüyorum, şirketteki bir kaç avukatla görüşüp, gereken Cumhuriyet Savcılığına müracaat edeceğim.

Pankart açanların telefonu adresi olayı mide bulandırıcı. Bize yapılsa bile olayın bu dereceye gelmesini istemem. Yarın öbürgün birisi bıçaklansa öldürülse nolacak?

Bu gece forum ne asabi yahu herkes bir tartışma içinde iyi ki yenilmemişiz diyorum o zaman hiç düşünemiyorum yenmişiz ortalıklarda Drogba haberleri herkes bir isyanlarda, hayırlısı be gülüm :D

evet ama iddaa oynamadan maçlardan zevk alamıyorum hastalık oldu

mqdefault.jpg

İddaa çohhh kötü bişey çohhh anliyormusun :asd:

SİZDEN RİCAM BORACAN MUHABBEET,Nİ bırakalım.

PARASI İLE FORUMDA REZİL OLAN BİRİ SONUÇTA... PARA KAZANDIN NE OLDU BORACAN ARKADAŞ. AFFERİN NE BÜYÜK İŞ YAPMIŞINN TEBRİKLER...:ayatollah:

Bu gece forum ne asabi yahu herkes bir tartışma içinde iyi ki yenilmemişiz diyorum o zaman hiç düşünemiyorum yenmişiz ortalıklarda Drogba haberleri herkes bir isyanlarda, hayırlısı be gülüm :D

Sanane kardeşim?

Sanmıyorum o telefon ve adres bilgileri doğru ve güvenilir olsun. Eğer öyle bir şey olsa bile o insanların başına gelecek en ufak şeyde ilginin yöneleceği kitle çok açık, sıkıntı yok.

TÜRKIYEDE IDAA yerleri kaca kadar acik ?!

bu granqvist olayinda anladimki bizde transferi kesinlikle f.terime birakmayacaksin.1 yildir bu granqvist israri nedir arkadas ya anlamis degilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt