Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alper Potuk geçen sene Fenere gitmedi Trabzona gideceğinide sanmam..Eskişehirle anlaşmak kolay ver parayı veriyor zaten..Alper bildiğin bizden teklif bekliyor..Sanmam Trabzona gideceğine sene sonuna kadar Eskişehirde kalır

Galatasaray'a giden yol Trabzon dan geçer

Drogba yakında 35 olacak ama hiç 35 gibi durmuyor. Hele o Fildişi videosunda.

Beyler bilenler vardır aranızda Hakan Balta Manisada sol açık oynuyodu yani asıl mevkisi sol açık. He nasıl oynuyodu bu adam sol açıkta yemin ediyorum en merak ettiğim şeylerden biriside budur :lol:

Beyler bilenler vardır aranızda Hakan Balta Manisada sol açık oynuyodu yani asıl mevkisi sol açık. He nasıl oynuyodu bu adam sol açıkta yemin ediyorum en merak ettiğim şeylerden biriside budur :lol:

Manisa ilginç takımdı Arda'da sağ bek oynuyordu:)

hakan baltanın sanırım neile bır asıstı vardı ortasaha da oynuyordu o macta 25 yasına geldım o asıstı yapan adam nasıl bu hale geldı anlamıs degılım

kim sinirleniyo kardeş banane milletten

solbek öncelik demedimki ben zaten,öncelik stoper ama stoper oynayan bi solbek de alabilirsek iyi olur.rierayı önde falan kullanabiliriz arada.defansa ama stoper ama solbek mutlaka bi hamle yapılmalı buda stoper olmalı öncelikle

Hakaret ettikleri zaman görürüm. Ki zaten aynı şeyi savunuyoruz. Riera CL'de yetmeyebilir. Sağlam bir bek stoperi toplayabilir ya da sağlam bir stoper Riera'yı rahat destekler ama mevcut durum biraz sıkıntılı..

Onasıl miras yahu Adnan Polatın bıraktığı takımdan 5 kişi mi ne kaldı takımda?

onu demek istemedim dediğim olay oyuncu değil ekonomik anlamda ileriye taşımıştır galatasarayı adnan polat özhan canaydından alırken başkanlığı gs ne haldeydi yapmayın nolur herkesin başından kötü sezon geçer o biraz abarttı doğrudur ama stadyum gelirlerinin çoğu onundu ben bundan bahsettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt