Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler bilenler vardır aranızda Hakan Balta Manisada sol açık oynuyodu yani asıl mevkisi sol açık. He nasıl oynuyodu bu adam sol açıkta yemin ediyorum en merak ettiğim şeylerden biriside budur :lol:

Bu adam almanyada 4. Lig'de kadroya zor girer. Nefretim.

Yillardir vazgecilmezi oldu Türkiye milli takiminin ve GS nin. Haci hoca üfletici bu, cemaatci torpilli serbetli gazma.

Bi bindirme yapip orta cakip gol attirdigini görmedim 5 senedir.

bursa ya hangi td gelicek lan acaba ertuda istifa etmiş

Kolo Toure ne oldu? Gelmicek galiba...

Yarin umarim Drogba KAP'a bildirilir...transfer dönemini bitiriz ve artik Takima ve Lige konsantre oluruz.

bursa ya hangi td gelicek lan acaba ertuda istifa etmiş

nihat-dogan.jpg

arkadaş o değilde, hakem bugün kime sarı kart gösterdiyse önümüzdeki hafta cezalı konuma düştü. kesin şike var

antu mode off

onu demek istemedim dediğim olay oyuncu değil ekonomik anlamda ileriye taşımıştır galatasarayı adnan polat özhan canaydından alırken başkanlığı gs ne haldeydi yapmayın nolur herkesin başından kötü sezon geçer o biraz abarttı doğrudur ama stadyum gelirlerinin çoğu onundu ben bundan bahsettim

O doğru bişey diyemem..Ama şuan fenerlisine becekelisine sor,Galatasaraydan kim gitsin istersiniz diye "Ünal Aysal" derler..Adamları aptala çevirdi bizim başkan..

Hakaret ettikleri zaman görürüm. Ki zaten aynı şeyi savunuyoruz. Riera CL'de yetmeyebilir. Sağlam bir bek stoperi toplayabilir ya da sağlam bir stoper Riera'yı rahat destekler ama mevcut durum biraz sıkıntılı..

bize sağlam def lazım.Aslında Ujfalusi sakatlanmasaydı Semih-Ujfalusi çok iyi olurdu yedektede dany o zzmn da bi solbek alıp rierayla rekabete sokardın ama şimdi ujfa yok işte 2 tanede transfer yapamayız.En mantıklısı solbek özellikleri olan bi stoper alırsak çok iyi bitirmiş oluruz devre arası transferini kağıt üzerinde.

O doğru bişey diyemem..Ama şuan fenerlisine becekelisine sor,Galatasaraydan kim gitsin istersiniz diye "Ünal Aysal" derler..Adamları aptala çevirdi bizim başkan..

peki başkan bize bunun cevabını versin bu transferler klübü zora sokucakmı 1-2 sene sonrada istediği oyuncuyu alabilcek mi

Bu adam almanyada 4. Lig'de kadroya zor girer. Nefretim.

Yillardir vazgecilmezi oldu Türkiye milli takiminin ve GS nin. Haci hoca üfletici bu, cemaatci torpilli serbetli gazma.

Bi bindirme yapip orta cakip gol attirdigini görmedim 5 senedir.

olsun şikecilere taktı ya yeter.

iyi geceler renktaslar

İyi Geceler rüyanız da Drogba yı değil Adriana Lima'yı görün buda benim size son kıyağım :ayatollah:

erman toroğlu

"bu ülkede şike kaldırıldı tükürük kaldırıldı" dedi " türk adaletinin verdiği şike

tv 8

1.galatasaray a.ş. 36

2.beşiktaş a.ş. 31

3.fenerbahçe a.ş. 31

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt