Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

alırlar bence bi stopergerçi 3-4 gün kaldı ama

gerçi cris gibi bi herifi alacağımıza almamak daha iyi ama şöyle kalitesi belli maddi anlamda da zorlamayacak işimizi görebilecek bi adam almalıyız en azından

Yok sıradan olacaksa hiç olmasın daha iyi. Boşa masraf ama ucuz ve iyi adam da aklıma gelmiyor açıkcası.

4 maç kazanalım üst üste.

Cumartesi gününü iple çekiyorum Bursa maçı çok kritik eğer deplasmanda Bursa'yı yenersek seri yakalarız diye tahmin ediyorum korktuğum şey şimdi Ertuğrul hocayı ikna edip takımda tutarlarsa bi kenetlenme olur bizim maçta patlarlar

bu sistemde o 3lü orta sahadaki en az 1 ismin pres gücünün çok iyi olması lazım,bizde 3üde böyle oyuncular değil hamitin yerine tam randımanlı bi engini koy yine tam karşılığını alamayabiliriz o sistemin

2000 de okan suat emre mükemmeldi tabi ama şimdi o tip 3 orta sahasına sahip olmak zor

sürekli bu orta saha oluşumu için uğraşacak gibi geliyor bana. Belki bu sezon tam randımanlı olarak verim alamaz ama sezon sonu büyük ihtimalle Melo gider onun yerine senin dediğin gibi pres gücü iyi olan bir eleman alınıp Selçuk'a bir partner bulunur veya Hamit kullanımı devam eder

...........................Muslera............................

Eboue.........Semih..............x.......................x

..............................x.................................

x.........................Selçuk......................Engin

...........................Sneijder...........................

...........................Drogba.............................

bu kadro veya bu tip bi sistem bana daha akılcı ve mantıklı geliyo

x olan yerlere isimler değişir

+burak,hamit yok

yabancı sınırlaması falan var

tamam pembe rüyalar görün takım geçen seneden çok daha geride haberiniz yok abuk sabuk futbol oynuyo ilk yarı 2 pozisyon 2 gol oldu hiç mi futbola bakmıyosunuz sen napıcaksın transferi fm mi oynuyoruz

Kardesim Galatasaray gecen sene darma duman etti herkesi. Acik ara sampiyon olacaktik su Süper Final zikkimi olmasaydi.

Ama Galatasaray yine yikilmadi, bize gücleri yetmedi. Cok basarili süper sezon oldu.

Bu sene bütün takimlar bize karsi cok farkli oynuyor. Bu sene taraftarin beklentileri takimdan daha fazla bide.

Sampiyonlar Ligine kac sene derken ilk defa katildik ve süper bi turnuva oynuyoruz su an. Ve tur atlama imkanimiz cok yüksek.

Ligde hic bi derbi kaybetmedik. Inönü de Besiktas hayatinin hazirlik kampini gecirdi bize karsi iyi hazirlandilar, ne yapip ne edip yine yenemediler.

Trabzonda yenilmedik yine. Feneri yendik. Kardesim sen allahtan belani mi istiyosun? Cikislar cöküsler elbette her takimda olur biraz kendini takimin futbolcularin teknik heyetin yerine koy.

Baskanimiz bize süper oyuncular getiriyor. Süper bir stadimiz var. Iki büyük ezeli rakiplerimizin 5 puan önündeyiz!

Brak da biraz cöküs bizdede olsun.. Eger cöküsümüz buysa vay rakiplerin haline. Ölümüz yeter demek.

Birde biz cidden fikstür olarak şuan zor dönemdeyiz kazasız atlatırsak eğer fenerin 2 hafta sonra Trabzon deplasman,Bate,kasımpaşa,Beşiktaş deplasman,bate,bursa,antalya deplasman..Böyle bir serisi olacak bu arada farkı açma şansımız olur

beyler zararsız bir küfür var ama haykırdım. :2aloh1::2aloh1::2aloh1:

73386_537401052959660_743057541_n.jpg

İlk derbi geçti ..

En önemli maç 33.hafta sanırm kadıköydeki :)

sürekli bu orta saha oluşumu için uğraşacak gibi geliyor bana. Belki bu sezon tam randımanlı olarak verim alamaz ama sezon sonu büyük ihtimalle Melo gider onun yerine senin dediğin gibi pres gücü iyi olan bir eleman alınıp Selçuk'a bir partner bulunur veya Hamit kullanımı devam eder

abi yönetim istifa derken?:confused:

Muslera

Eboue, Dany, Semih, Riera

Selcuk

Hamit, Sneijder, Engin

Drogba, Burak​

bizim o 2000 deki gibi suat,okan,emre 3lüsü selçuğun ve hamitin olduğu sistemde olmaz.hamit sağ iç esas bölgesi ama okan gibi bi oyun tarzına sahip değil.aynı şekilde selçukda öyle.selçuğu göbek yaptın diyelim suat gibi o zmnda defans olarak hem zaaf yaşarız çünkü selçuk df ön libero değil hemde selçuğun yeteneklerinden faydalanamayız.

Farklı bişey denemeliyiz;

..........................x...........................

x......................selçuk................engin

......................sneijder......................

.......................drogba......................

bu tarz bişey denememiz lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt