Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bizim tv mi bozuldu yoksa sabrinin hakkaten bariz isabetli orta mı yaptı dün?

Bizim tv'de bozulmuştu abi dün. bildiğimiz orta yapıyordu sabri. ikinci yarının sonuna doğru adamın sağından attı solundan geçti,kalktım televizyona vurdum iki tane. düzelsin diye. :D

Ulan oğlum Sabri daha ne yapsın lan..

Oynasa benjamin oynamasa benjamin..

:o

Drogba ve olursa Toure transferinin Eboue'Nin performansını da cok olumlu etkileyeceğini düşünüyorum. Uçacak yine geçen seneki gibi

drogba kap nöbeti, resmi olarak başlamışıtr...

f5 basan parmaklar, gözleri uykusuz kalanlara bu dönem acayip geçti...

Günaydın herkese.

Drogba geldi artık. Stoperi düşünelim. Ben ne kadar istemesem de yüksek paraya Serdar aziz'i alacaklar sanırım.

ek olarak Melo'nun durumuna göre de Alper potuk hamlesi bekliyorum.

Lua lua'nın ortalığı dağıttığı ligde arkasında Sneijder olan bir Drogba ne yapar :asd:

24 kez topla buluşan Sneijder, 17 isabetli pas yaparken 4 kez de isabetsiz pasla oynadı. Kaleye şutu hiç bulunmayan Sneijder 2 kez faule maruz kaldı ve 2'sinde de rakibinin sarı kart görmesini sağladı.

24 kez topla buluşan Sneijder, 17 isabetli pas yaparken 4 kez de isabetsiz pasla oynadı. Kaleye şutu hiç bulunmayan Sneijder 2 kez faule maruz kaldı ve 2'sinde de rakibinin sarı kart görmesini sağladı.

2 kere bosa cikmisti adam, pas vermediler. Gömecekti uzaktan. Kafayi yemistim

bu sene alt yapıdan tek oyuncumuz. eray. hayırlı olsun.. işte budur..

Günaydın herkese.

Drogba geldi artık. Stoperi düşünelim. Ben ne kadar istemesem de yüksek paraya Serdar aziz'i alacaklar sanırım.

ek olarak Melo'nun durumuna göre de Alper potuk hamlesi bekliyorum.

Evet, Melonun muhabbeti yüzünden akşam ciddi ciddi bende Alper hamlesini düşünmye başladım..Stoper transferini etkilemese bari..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt