Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu medyayi anlamiyorum dün Burak oyuna girmedi diye demedikleri kalmadi bence cok dogal birsey.
Ben FT nin daha hic defansa cekildigini görmedim bence Elmander-Burak degisikligi yapacakti ama Melo kirmizi karti görünce planlar alt üst oldu. Sneijder-Burak ikilisini kim seyretmek istemez![]()
Düsme potasina yakin BAMli kadro dan bu günlere 2 yilda geldik... Iki yil Sonra nolurvacabaaaaaaaaa
Düsme potasina yakin BAMli kadro dan bu günlere 2 yilda geldik... Iki yil Sonra nolurvacabaaaaaaaaa
Şikeciler kahrediyorlar bu duruma.![]()
Herşeyimizle Onlardan öndeyken başarı için herşeyi yaparken (şike dahil) şimdi herşeyde geri kaldık, çoktan aradaki farkı açıp gitmeliydik diyorlar.
Bence çok haklılar elindeki fırsatı iyi kullanamadilar, fakat onlar eldeki fırsatın nasıl kullanıldığını bizden öğrenecekler![]()
Artık Şikecilerin hiç bir şekilde üstünlük sağlayabileceği bir durum olmadığı gibi ilerde de olacağını hiç düşünmüyorum.
GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Burak Yılmaz'ı A.Madrid, Valencia, Cska Moskova ve Tottenham izliyormuş Nihat Kahveci telefon bağlantısı yaptı Valencia Burak'la ciddi şekide ilgileniyor dedi yani satabiliriz
Drogba koşarken müdahale etmeye çalışan adam 6 hafta sahalardan uzak kalmış öyle yazıyor![]()
Bu cümleye soru işareti olur mu?![]()