Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Düsme potasina yakin BAMli kadro dan bu günlere 2 yilda geldik... Iki yil Sonra nolurvacabaaaaaaaaa

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

tumblr_lo22s0NGhU1qzxr43.gif

Yazık ya, forumu ne hale getirmişiniz. Çoluk çocuğun maskarası oluyor insan. Bu gif ne anlama geliyor izahın var mı? Bu gifin benim mesajımı alıntılayarak cevap verilmesi ne anlama geliyor?

Bu medyayi anlamiyorum dün Burak oyuna girmedi diye demedikleri kalmadi bence cok dogal birsey.

Ben FT nin daha hic defansa cekildigini görmedim bence Elmander-Burak degisikligi yapacakti ama Melo kirmizi karti görünce planlar alt üst oldu. Sneijder-Burak ikilisini kim seyretmek istemez :)

Aynen oyuna zaten snejderi almisti . Melo gitdikten sonra buraki oyuna alsa defans ve orta saha cökerdi

En iyisini yapdi. Snejder önde yanlis kaldi amma gene de pozisyonlara giren takim bizdik ve biraz sansla 3-1 yapabilirdik maci.

Ynt: Transfer Nöbeti

Düsme potasina yakin BAMli kadro dan bu günlere 2 yilda geldik... Iki yil Sonra nolurvacabaaaaaaaaa

Şikeciler kahrediyorlar bu duruma. :)

Herşeyimizle Onlardan öndeyken başarı için herşeyi yaparken (şike dahil) şimdi herşeyde geri kaldık, çoktan aradaki farkı açıp gitmeliydik diyorlar.

Bence çok haklılar elindeki fırsatı iyi kullanamadilar, fakat onlar eldeki fırsatın nasıl kullanıldığını bizden öğrenecekler :D

Artık Şikecilerin hiç bir şekilde üstünlük sağlayabileceği bir durum olmadığı gibi ilerde de olacağını hiç düşünmüyorum.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hersey yönetime bagli.

Eger FT rahat birakirlarsa ver isine karismaslarsa cok cok iyi seyler olabilir.

Amma karisirlarsa yada sene sonra FT giderse her sey biter , FT den baska kimse bu takimi calisdirip motive edemez kolay kolay.

Israrla Drogba söylentisi yalan, Drogba gelmeyecek diyen bir arkadaş vardı nooldu. Foruma girerse haber verin iki çift lafım olacak.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Şikeciler kahrediyorlar bu duruma. :)

Herşeyimizle Onlardan öndeyken başarı için herşeyi yaparken (şike dahil) şimdi herşeyde geri kaldık, çoktan aradaki farkı açıp gitmeliydik diyorlar.

Bence çok haklılar elindeki fırsatı iyi kullanamadilar, fakat onlar eldeki fırsatın nasıl kullanıldığını bizden öğrenecekler :D

Artık Şikecilerin hiç bir şekilde üstünlük sağlayabileceği bir durum olmadığı gibi ilerde de olacağını hiç düşünmüyorum.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ya baslarindaki adam Kral gibi yönetiyor takimi ondan.

Aziz ne derse o adamlarda ne muhalefet var ne baska birsey.

Aziz de futboldan pek anliyor denilmez ve takima cok karisiyor.

Yapilan transferlerden tut ve getirkleri Antrenörlere bak.

Adamlar zico zamaninda 1-2 ucuyorlardi adami yolladilar.

Daum ile aynisi adami atdilar yerine Aykutu getirdiler.

Mantik 0

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Blackhearts - 27.01.2013 23:58[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Portakallı kakaolu çilekli milkshake oldu yalniz

:trollface:

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Gökmen Drogba maskesi takmadan transferin bittigine inanmam

Transfer Nöbeti

Burak Yılmaz'ı A.Madrid, Valencia, Cska Moskova ve Tottenham izliyormuş Nihat Kahveci telefon bağlantısı yaptı Valencia Burak'la ciddi şekide ilgileniyor dedi yani satabiliriz

Umarım Terim doğru düzgün bir uzun vadeli plan yapıyordur. Şu noktada ben Muslera'yı satarım, Burak'ı satmam. Yerli oyuncu planlaması çok önemli çünkü. Seneye maximum yerli takviyesi yapsak şöyle bir kadromuz oluyor:

Onur

Eboue Semih Taşçı Yabancı

Hamit(Yekta) İnler(Potuk) Selçuk

Sneijder

Drogba Burak

4 yabancı... Bunu yapabilirsek Burak'ı 15'e hiç düşünmeden satarım, kontenjan sıkıntım yok. Ama yapamıyorsak, kenndi bacağına sıkmaktan başka birşey değil... 20-30 gibi uçuk bir rakamdan aşağı düşünmem bile.

Transfer Nöbeti

Fenerbahçe’nin yabancı yıldızları Kuyt’la Meireles, Gaziantep’ten döner dönmez soluğu gecelerde aldı. İkilinin gazetecilerden köşe bucak kaçtığı gece, 06.00’da noktalandı

28 Ocak 2013 Pazartesi 08:26

Fenerbahçe’nin yabancı yıldızları Portekizli Raul Meireles’le Hollandalı Dirk Kuyt, Fenerbahçe’nin Gaziantep’i deplasmanda 2-1 yendiği maçın ardından İstanbul’a gelir gelmez kapağı Reina’ya attı. Evli ikili, 01.30’da geldikleri mekândan 5’te çıkarak Supper Club’a uzadı.

Otomobilini alkollü şekilde kullanan Meireles, gazetecileri görünce ne yapacağını şaşırdı. Araçtan önce inen Kuyt, gazetecilerden kaçmaya çalışırken az kalsın yere düşüyordu. Mekâna kız arkadaşlarıyla ayrı ayrı gelen ikili, 06.00’da Supper Club’tan ayrıldı.

AslOlanGalatasaray'dir

oğlum din emre ç. drogba styla yaptı golden sonraa :)

bizim tv mi bozuldu yoksa sabrinin hakkaten bariz isabetli orta mı yaptı dün?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt