Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yok artık.Kusura bakmada şu an kadrolar arasında pek de kalite farkı yok.

Sabri

Emre Çolak

Hamit( bitik hali)

Riera

falan.

Baktığında Riera'mı Hilbert'mi diye sorsan ben Hilbert derim,Fernandes Selçuk'tan daha formda bu sene sakatlık öncesi.Veli,Necip kadar koşan orta sahan da yok bu sene.

Hiç kolay değil yani,Ve hatta Fenerbahçe'den daha ters.Üstüne bir de Holosko gibi bize çok ters gelen bir oyuncuları da var.Ve hafta başından beri full konsantre oldular.

valla görüşüne saygı duyarım ama bariz fark var bence iki kadro arasında

bekler iyi olsa süper kadro ama..

yapacak bir şey yok rierayı sol açığa koyunca mecbur balta oynuyor ama bence bu maç sorun olmaz, hilbert her ne kadar etkili bir sağ bek olsa da önde oynarken o kadar etkili olmayacaktır , beşiktaş sırf kontra düşünecek sabri de eldeki en çabuk sağ bek o yüzden o da oynayacak mecbur

Sabri

Emre Çolak

Hamit( bitik hali)

Riera

falan.

Baktığında Riera'mı Hilbert'mi diye sorsan ben Hilbert derim,Fernandes Selçuk'tan daha formda bu sene sakatlık öncesi.Veli,Necip kadar koşan orta sahan da yok bu sene.

Hiç kolay değil yani,Ve hatta Fenerbahçe'den daha ters.Üstüne bir de Holosko gibi bize çok ters gelen bir oyuncuları da var.Ve hafta başından beri full konsantre oldular.

hilberte küfür ediyor beşiktaş taraftarı. selçuga gelince selçuk 16 derbi maçında 6 gol 10 asist yapmış. fernandes şu anda fizikmen iyi degil.

bir mac da gol yemeden kapatsak fena olmaz hani

sen bildigin carsidan kopmus gelmis karga taraftarlar gibi yorum yapmissin,hicbir tutarliligi yok yorumunun birader

Argümanları sağlam seçememiş olabilirim ama ana fikir.

1-Bu sezon oynadığımız futbol

2-Eboue gibi bir eksik.

3-Melo,Hamit,Elmander,ve hatta Selçuk gibi var olup eksik olanlar.

Ben biz kazanamayız demedim.Tepkim 8-0 biter özgüvenine.Bu özgüvenden fazlası çünkü.K-O-N-S-A-N-T-R-A-S-Y-O-N lazım her zaman.

Herkese 1 doz Fatih Terim soyunma odası izlemesini öneririm.

Ee bu fernandes sakattı hani. Neyse farketmez daha eğlenceli geçecek maç. Hem bahaneleri olmamış olur 3-1 den sonra.

Maç 3-1 bitecek yazın kenara.

fernandes alır topu dalar 3 kişi arasına hoop top kaybı bunları değerlendirirsek yeneriz çok top kaybı yapıyor hem fernandesin ne zaman bir derbi maç kazandırdığını gördükki ancak anadolu takımlarına şov yapar

Bol gollü bir maç olacak , 4-3 kazanırız .. :ayatollah:

Argümanları sağlam seçememiş olabilirim ama ana fikir.

1-Bu sezon oynadığımız futbol

2-Eboue gibi bir eksik.

3-Melo,Hamit,Elmander,ve hatta Selçuk gibi var olup eksik olanlar.

Ben biz kazanamayız demedim.Tepkim 8-0 biter özgüvenine.Bu özgüvenden fazlası çünkü.K-O-N-S-A-N-T-R-A-S-Y-O-N lazım her zaman.

Herkese 1 doz Fatih Terim soyunma odası izlemesini öneririm.
bu maclarin konsantrasyonu kendi icinde saklidir zaten.ayrica son 2 macimizi kazanamadik bizi rehavete itecek hicbir etken yok su anda.tam aksine mutlak kazanmasi gereken biziz su durumda.fernandes kim ne yapmis neyini gordunde selcuktan iyi diyosun.adam aylardir sahada yok yaw

Re: Transfer Nöbeti

Beyler 2-0 bizim ben diyorum , bir tane duran top golü bekliyorum inşallah sneijder-selçuk frikikten dolayı alınganlık yapmazlar

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

fernandes denen adam anca turkiyede bukadar buyutulur.

bugün bi koreografi falan şöyle ortaya karışık bişey yapsaydık sneijder görseydi :):)

Ben artık kanatta Hamit ve Emre gibi kanat olmaktan kilometrelerce uzak olan iki oyuncuyu seyretmek istemiyorum.Gerekirse kanatsız oynayalım

Sabri

Emre Çolak

Hamit( bitik hali)

Riera

falan.

hey maşşallah biz kimle oynuyormuşuz yahu hiç haberim yokmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt