Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu maclarin konsantrasyonu kendi icinde saklidir zaten.ayrica son 2 macimizi kazanamadik bizi rehavete itecek hicbir etken yok su anda.tam aksine mutlak kazanmasi gereken biziz su durumda.fernandes kim ne yapmis neyini gordunde selcuktan iyi diyosun.adam aylardir sahada yok yaw

Selçuk'tan iyi demiyorum.Geçen sene ki Selçuk'u 10 tane Fernandes'e değişmem. Ama bu sene Fernandes sakatlanana kadar bizim aslanın formu da düşük olunca daha iyiydi.Sakatlıktan sonra tabi düşüş oldu onda da ama derbi konsantrasyonunu hafta başından beri Beşiktaş'ta daha üst düzey olduğunu gördüm,çünkü tek şanslarının o olduğunu biliyorlar birazda.

Biz de ise Kasımpaşa maçından sonra konuşulması gerekenler,alınması gereken dersler ve mesajlar bir anda Sneijder Dorgba derken hasır altı edildi.Bugün galip gelemezsek daha derin olur sonuçları.

Bu nedenle baskı olabilir üzerimizde.Benim tek derdim tansiyonu düşük bir derbi olmasın.İç saha da tansiyonu yüksek olan takım rakibi karşısında 1-0 öndedir.

Ama taraftar bile bu rahatlıkta olursa atmosferi bile düşük olur.

Sabah önce keyifle takip ettiğim Ünal Başgan'ın rakibe küçük takımlar büyük maçlara konsantre olur tarzı tweet'i sonra burada da 8-0 biter,rahat alırız havasını görünce biraz korktum sadece.

Ayrıca geçen sene de bizi en çok zorlayan takım Arena'da onlardı,tabi ki kaliteleri aynı değil ama o ölçüde bizim de kalitemiz oyun içinde düştü,kağıt üzerinde artmasına rağmen.Yani yine zorlu maç olması muhtemel diyorum o kadar.

inşallah alacağız iki kuşada 5 puan fark takacağız

Formanın, parçalının hakkını versinler yeter bize, yenilseler dahi hep arkalarındayız.

Bu arada bir mesajla infial yarattım.İçimde ki Hıncal'ı da gördüm,harbi prim yapıyormuş yani zıtlaşmak.:asd:

Selçuk'tan iyi demiyorum.Geçen sene ki Selçuk'u 10 tane Fernandes'e değişmem. Ama bu sene Fernandes sakatlanana kadar bizim aslanın formu da düşük olunca daha iyiydi.Sakatlıktan sonra tabi düşüş oldu onda da ama derbi konsantrasyonunu hafta başından beri Beşiktaş'ta daha üst düzey olduğunu gördüm,çünkü tek şanslarının o olduğunu biliyorlar birazda.

Biz de ise Kasımpaşa maçından sonra konuşulması gerekenler,alınması gereken dersler ve mesajlar bir anda Sneijder Dorgba derken hasır altı edildi.Bugün galip gelemezsek daha derin olur sonuçları.

Bu nedenle baskı olabilir üzerimizde.Benim tek derdim tansiyonu düşük bir derbi olmasın.İç saha da tansiyonu yüksek olan takım rakibi karşısında 1-0 öndedir.

Ama taraftar bile bu rahatlıkta olursa atmosferi bile düşük olur.

Sabah önce keyifle takip ettiğim Ünal Başgan'ın rakibe küçük takımlar büyük maçlara konsantre olur tarzı tweet'i sonra burada da 8-0 biter,rahat alırız havasını görünce biraz korktum sadece.

Ayrıca geçen sene de bizi en çok zorlayan takım Arena'da onlardı,tabi ki kaliteleri aynı değil ama o ölçüde bizim de kalitemiz oyun içinde düştü,kağıt üzerinde artmasına rağmen.Yani yine zorlu maç olması muhtemel diyorum o kadar.

Ben 8-0 biter rahat alırız demedim yalnız, aksine kadrolar maç kazanmıyor demek istedim.

Yani senin vardığın sonuçla aynı yola çıkıyor benim o mesajım.

fernandes'in fazla etkili olacagini düsünmüyorum zaten mac eksigi var kendine gelene kadar uzun süre lazim, hem manuel fernandes'in büyük macta is yaptigi nerede görülmüs.

aynen arkdaşım geçen hafta oyuna girdi hiç birşey yapamadı o kadar çok büyütülen bir oyuncuki anadolu takımlarına şov yapar ancak

aslında sneijder'i oynatsak selçuk'u da kazanırız gibi geliyor ama fatih hoca daha iyi bilir..karşı takım bütün baskıyı selçuk'a yapıyor o baskı ikiye bölünürse selçuk rahatlar baya

Ben 8-0 biter rahat alırız demedim yalnız, aksine kadrolar maç kazanmıyor demek istedim.

Yani senin vardığın sonuçla aynı yola çıkıyor benim o mesajım.

Tamam o zaman yanlış anlamışımdır,ama ben genel kanı açısından da söylemek istedim.Neyse nöbeti nöbetlikten çıkardım da zaten maç saati geliyor.

bu arada soylemeden duramiyorum

iyiki kolpaci hakan albayrak ceza almis, durup salliyordu hergun burada, baktim cezayi yemis yalan haber atmaktan dolayi :cool:

Re: Transfer Nöbeti

Derbiden once birbirimizle tartismayalim arkadaslar desteklememiz lazım birbirimizi .

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

BBn_Q-3CQAA831z.jpg:large

İşte Galatasaray'ın 11'i.

[video=youtube;OHmRP4Hq-qU]https://www.youtube.com/watch?v=OHmRP4Hq-qU[/video]

Biraz sinerjii..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt