Onur Şahan
Cezalı
- 4 Haziran 2011
- 13.450
- 1
- 1.053
Cevap: Transfer Nöbeti
reallemı oynuyoruz amma abarttınız
reallemı oynuyoruz amma abarttınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu maclarin konsantrasyonu kendi icinde saklidir zaten.ayrica son 2 macimizi kazanamadik bizi rehavete itecek hicbir etken yok su anda.tam aksine mutlak kazanmasi gereken biziz su durumda.fernandes kim ne yapmis neyini gordunde selcuktan iyi diyosun.adam aylardir sahada yok yaw
3 gol atacak bıze oylemı![]()
Bjk'nin oynadığı maçları izlemedin herhalde ..![]()
Bjk'nin oynadığı maçları izlemedin herhalde ..![]()

Selçuk'tan iyi demiyorum.Geçen sene ki Selçuk'u 10 tane Fernandes'e değişmem. Ama bu sene Fernandes sakatlanana kadar bizim aslanın formu da düşük olunca daha iyiydi.Sakatlıktan sonra tabi düşüş oldu onda da ama derbi konsantrasyonunu hafta başından beri Beşiktaş'ta daha üst düzey olduğunu gördüm,çünkü tek şanslarının o olduğunu biliyorlar birazda.
Biz de ise Kasımpaşa maçından sonra konuşulması gerekenler,alınması gereken dersler ve mesajlar bir anda Sneijder Dorgba derken hasır altı edildi.Bugün galip gelemezsek daha derin olur sonuçları.
Bu nedenle baskı olabilir üzerimizde.Benim tek derdim tansiyonu düşük bir derbi olmasın.İç saha da tansiyonu yüksek olan takım rakibi karşısında 1-0 öndedir.
Ama taraftar bile bu rahatlıkta olursa atmosferi bile düşük olur.
Sabah önce keyifle takip ettiğim Ünal Başgan'ın rakibe küçük takımlar büyük maçlara konsantre olur tarzı tweet'i sonra burada da 8-0 biter,rahat alırız havasını görünce biraz korktum sadece.
Ayrıca geçen sene de bizi en çok zorlayan takım Arena'da onlardı,tabi ki kaliteleri aynı değil ama o ölçüde bizim de kalitemiz oyun içinde düştü,kağıt üzerinde artmasına rağmen.Yani yine zorlu maç olması muhtemel diyorum o kadar.
fernandes'in fazla etkili olacagini düsünmüyorum zaten mac eksigi var kendine gelene kadar uzun süre lazim, hem manuel fernandes'in büyük macta is yaptigi nerede görülmüs.
gluyorum sadece
Ben 8-0 biter rahat alırız demedim yalnız, aksine kadrolar maç kazanmıyor demek istedim.
Yani senin vardığın sonuçla aynı yola çıkıyor benim o mesajım.
Neden gülüyorsun kardeşim ?
Bjk'nin oynadığı maçlar üst bitiyo , adamlar açık oynuyo bu maçta öyle olucaktır .Biz kazanırız sorun yok ,ancak bol gollü bir maç olucak diyorum ..
bu arada soylemeden duramiyorum
iyiki kolpaci hakan albayrak ceza almis, durup salliyordu hergun burada, baktim cezayi yemis yalan haber atmaktan dolayi :cool:
3 yemeyız dıyorum bende