Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

15-20 den aşşağıya bırakmazlar bu adamı...

zaten juventus melo için 11 milyon € opsiyon maddesi koymuştu da hayatta o paraları vermez bizimkiler meloya...

Melonun opsiyonu 7 milyon € degilmi şimdi ki 7 olmasa bile 6-7 milyona baglanır dünkü macın haksız yere atılana kadar yıldızıydı form tuttugunda bu adam avrupanın sayılı ortasahalarından biri oldugunu gösteriyor dunku maca kadar alsakta olur almasakta diyodum ama bu satılmıs serefsizler istedi diye takımın en önemli oyuncularından birini göndermemeliyiz satın alınmalı daha melodan cok cekecekleri var

15-20 den aşşağıya bırakmazlar bu adamı...

zaten juventus melo için 11 milyon € opsiyon maddesi koymuştu da hayatta o paraları vermez bizimkiler meloya...

Melo bitti daha zaten imkanı yok , girişim de bile bulunulmaz.

Şuan İtalya'da acayip bir kriz var oyuncuları falan daha ucuza satmaya göndermeye başladılar + Gökhan İnler 26 yaşında 17.5 Mn €'ya transfer oldu Napoli'ye şuan 29 yaşında ve adam fazlasıyla verdi o paranın karşılığını , 8-10 Mn € arası bir fiyata çok rahat bırakırlar , sonuçta Avrupa'da sürekli oturmuş bir sistem ve bu sistem de yavaştan yaşlanan parçaların yerine sürekli alttan , ya da transfer yoluyla taze , genç parçalar geliyor.

Transferin kapandığını söyledi Irmak Kazuk

Drogba ile transfer kapanmış-Kazuk

Muslera

Eboue-Semih-Dany-Riera

Hamit-Melo-Selçuk

Sneijder

Drogba-Burak

CL'de 11 imiz böyle olur..Ligde 1 yabancı kesik yemek zorunda

demirkol u son zamanlarda hic iyi görmüyorum...

dün danyi görmedinizmi ya ne stoperi allah aşkına alıncaksa türk stoper alınmalı bence yani sezon sonuda olur kesinlikle ömer toprak lazım

ben biz attığımız sürece sorun yok zaten drogba top tutan bir oyuncu top ilerde kaldıkça avantajımız artar ,fatih hocanın drogbayı alın stoper ve sol bek kalsın dediğini duydum demek ki riera ya güveniyor ufanında dönmesini dört gözle bekleyeceğiz

Drogba ile transfer kapanmış-Kazuk

Muslera

Eboue-Semih-Dany-Riera

Hamit-Melo-Selçuk

Sneijder

Drogba-Burak

CL'de 11 imiz böyle olur..Ligde 1 yabancı kesik yemek zorunda

Dünkü yaptıklarından sonra o isim Melo bence.

Önümüzde ki hafta Bursaspor maçında Yekta oynayacak yerine çok da iyi oynayacak görürsünüz.

Transferi kapattıysak yanlış ediyoruz defansa takviye şart

Fenerbahçe forumlarına bakıyorum Sneijder ve Drogba geldi efsane başkan dedikleri Aziz Yıldırımı hemen sattılar.:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt