Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

abi semih ve dnny var yahu sadece birisi sakatlansa kim oynayacak la

Stoper Transferi ne alemde acaba . Kolo Toure haberleri azaldı gibi.

2 stoper +Gökhan Zan.+Hakan balta. demek ki o kadar sıkıntı görmediler.

Keşke bir de yerli stoper alabilsek. Serdar Taşçı çok iyi olurdu aslında.

İkiside çok önemli oyuncu ona lafım yok ama sizi Sneijder transferimi yoksa Drogba transferimi daha çok heyecanlandırdı?

İlk olduğundan mıdır, yoksa 15 gün nöbet tutarak gelmesinden dolayımıdır bilmiyorum ama ben Sneijder'in geldiğinde yerimde duramıyordum. O yüzden Drogba transferini inanamıyorum ama gayet sakin bir şekilde karşıladım:):)

Evet beyler Drogba V Sneijder mi sizi daha çok heyecanlandırdı:confused::confused::confused:

Eğer bazı bölgelerde Türk oynatmak gerekiyorsa o bölde orta sahadır.. Şu anda orda kaliteli Türk oyuncu yığılması var.. Üzgünüm melo Kesiği yiyorsun.. Seni kiralama aklını gösterenlerin alnından öpmek lazım(Nokta)

Diyorum işte. Sezon sonu Burak'ı verelim Gökhan'ı alalım. Alan memnun veren memnun.

Burak'ta olmaz , Tüpçü yabancı sınırı zırvalığını kaldırmadığı sürece ; Serdar Taşçı - Semih Kaya - Selçuk İnan - Hamit Altıntop - Gökhan İnler - Burak Yılmaz - Kerim Frei gibi oyuncular çok gerekli ve lazım , çünkü en iyi yerliler :)

Toure yada o capta biri olmuyorsa, transfer yapmaya da gerek yok. Granqvist´e 5 Milyon verecegime Gökhan Zan´i oynatirim.

Sezon sonu yapsinlar stoper transferini o zaman. Kalitemize uygun biri alinir mutlaka.

Semih, Dany, Gökhan, Hakan idare ederiz, yapacak birsey yok.

Transfer kapanmis olsa da birsey diyemem. Büyük is yapti yönetim. Tebrik ederim.

Ama stoper de fena olmazdi acikcasi :)

Drogba yarim sezon da gol krali olmassa bir fenerli bulup cam bibloyu ..... ona taktim edecegim :D

ujfalusi de dönecek bence mart gibi umarım sağlam döner

Türkiye ligi için bu savunma yeter diyorlar doğru şampiyonlar ligi için görmek lazım.

Transferi kapattıysak büyük risk alıyoruz. ujfalusi dönmeden bi terslik olsa gökhan zan mı oynayacak? bu riski daha önce fernando meira nın satılmasıyla almıştık sonra ne kadar yanlış olduğu ortaya çıktı. umarım bu sefer bir terslik olmadan devam ederiz.

Fenerbahçe forumlarına bakıyorum Sneijder ve Drogba geldi efsane başkan dedikleri Aziz Yıldırımı hemen sattılar.:cool:

aslında hiçbiri azizeyi sevmiyor ama adamlar biliyorlar ki azize giderse ortada mal gibi kalacaklar azize gibi pislik başkan anca onları keser değilse m ali aydınlar veya ferit şahenk gibi efendi uslu adamları istemez onlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt