Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

burak ile ilgili şu yoruma katılırmısınız : burak oynadıgında ileri top tasımada bence bizim takım sorunlar yaşıyor .burak hep önüne top istediginden atılamayan toplar direk kalemizde tehlike olusturuyor. elmander oynadıgında dünkü gibi ( iyi bir elmanderden bahsed,yorum ) pas oyununu cok daha iyi yapıyoruz. sağ ve sol acıgımızda yardıran adamlar olmadıgı için ileri cıkıslar sorun yaratıyor. burak evet en iyi yerli golcü ama bizim şu anki kadro yapımızda bizi ara pasları takımın cok pozisyon yemesine neden oluyor gibi . ( buragın bu sene verdigi katkı çok iyi onu göz önüne alıyoruz tabiki asla buragı kötülemiyorum = )

kesinlikle katılıyorum bu yorumuna. geçen sene tüm rakipleri abluka altına alıp çıkaramıyorduk kendi sahalarından, bu sene bunu yeterince yapamıyoruz ve burdaki temel eksiklik forvetlerimizdir.

Buldozer resmen :D sutu 100 üstünden 95, kafa toplari teknik felan. tam bir forvet

Peki tüm foruma genel olarak soruyorum Drogba'ya bu takıma gelmiş geçmiş en iyi forvet diyebilir miyiz yoksa ?

Tanju , Hakan , Jardel ile kıyaslandığında kim kimden daha iyi sıraya koyalım bakalım ?

1- Şu

2- Şu

3- Şu şeklinde :)

valla drogbayı kimseyle karşılaştırmamak lazım. tabiri caizse elmander umut burağı sırtına alır öyle gol atar bu drogba...

Drogba :b5:

turkiyede hücum gucun bukadar üst duzeyde ise kac takip uzerine gelip defansini zorlayabilirki.drogba transferi stoperlerimizide rahatlatan bir transferdir:ayatollah:

Drogba ve Sneijder için pres gücü düşük diyorlar.

Varolan takımın oyun düzenini bozar gibi birşeyler gördüm..

Sneijder'e katılırım, ama Drogba'yı izlememişler eminim..

Defansta şu yönümüz kötü diyemeyiz . Organize hücumdan golyemiyoruz . İleride top tutan adamımız olmadığı icin cok fazla hızlı atak ve gol yiyorduk sadece. Sneijder ve Drogba ile bu sorunu çözeceğimizi düşünüyorum.
Mantıklı bir açıklama . Ben kadro derinliği açısından düşünmüştüm olayı.

umarım FT sneijder'i sol kanatta falan oynatmaz.. herkes en faydalı olacağı yerde oynasın , Hamit'i orta sahaya çekelim artık sağ kanatta olmayacağı belli.. çok çok yavaş kalıyor

Sneijder'de forvetin arkasında oynasın

niye Drogra gelince defanstaki dertler bitiyor mu ? GERCEKÇİ OLMALIYIZ.

Gerçekci olmak futbolda taktik bilgi gerektirir. Sadece defans oyuncusu almayla defanstaki sıkıntılar çözülmez. İlerde top tutan bir forvet'te dolaylı olarak savunmamıza yardım ediyordur. Bunun eksikliğini çekiyorduk zaten.

Buna çok üzülürüm gercekten . Esas transfer isteyen mevkiler sol bek ve çok acil stoperdi.

Sol bek için tek adayımız carlinhos'du oda devre arası olmadı, sanırım sezon sonu alınacak. Şimdi kısa vadeli başka bir oyuncu alınmasına da gerek yok.

Bir tane tecrübeli stoper alınsaydı iyi olurdu ama alınmadı diye de üzülmeye gerek yok.

Devre arası Sneijder ve Drogba'yı getirmek her takımın yapacağı iş değildir. Çok mutluyum ve huzurluyum:):)

:) Serdar daha ucuza kapatılacaksa düşünmezdim ben bir an

Bende :)

Zaten yan yana oynamasını istediğim 2 çift var ;

Biri stoperde Semih Kaya - Serdar Taşçı ;

Diğeri ; orta alanda Selçuk İnan - Gökhan İnler

Bu ikililer efsane olacak potansiyelde ikililer birbirlerini çok iyi tamamlarlar :)

stopere kolo toure olmayacaksa karşıyım.. şu anda. (zaten başka isim yok,hayal etmeyede gerek yok)

muslera

eboue

danny

ujfa

reira

melo

sneijder

drogba

elmander

amrabat

--------muslera----

-eboue---danyy---xxxx---riera--

-------xxx---xxx----xxxx--

-----------snejder------amrabat----

------------------drogba------- misalll veya drogba-elmander... yani ujfa-amrabat/elmander yedek olur.

hoca melodan umudunu kesti bence..

düşünün ya enaz 2 maç ceza alsa,, hoca shalkce maçına farklı bir akdro ile çıkacakdır..

Peki tüm foruma genel olarak soruyorum Drogba'ya bu takıma gelmiş geçmiş en iyi forvet diyebilir miyiz yoksa ?

Tanju , Hakan , Jardel ile kıyaslandığında kim kimden daha iyi sıraya koyalım bakalım ?

1- Şu

2- Şu

3- Şu şeklinde :)

oynamadan bilemeyiz hocam.. nolursa olsun bu isimler en üst düzeyde katkıyı yapmış adamlar.. Ama yıllar geçtikçe anlıyorum ki 1 numara Hakan

İnşallahh kardeşim..

Şu dakikadan sonra CL'de en zayıf takım GS diyenler bir adım öne gelsin bakayim..

Göreyim şunları, Schalke taraftarı isyandadır eminim..

Ya kimseyi ümitlendirmek istemiyorum ama, Uefa'da bize 1e 200 veriyolardı. Ve final gününden bir gün önce bile recepsiyon yemeğinde inanılmaz dalga geçiyolardı.

Şimdi yine 1e 200 veriyorlar. Diyorum ki Acaba? Yoksa?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt