Bahri Okatan
Tecrübeli Üye
- 28 Şubat 2009
- 5.238
- 1
- 1.331
Cevap: Transfer Nöbeti
kesinlikle katılıyorum bu yorumuna. geçen sene tüm rakipleri abluka altına alıp çıkaramıyorduk kendi sahalarından, bu sene bunu yeterince yapamıyoruz ve burdaki temel eksiklik forvetlerimizdir.
burak ile ilgili şu yoruma katılırmısınız : burak oynadıgında ileri top tasımada bence bizim takım sorunlar yaşıyor .burak hep önüne top istediginden atılamayan toplar direk kalemizde tehlike olusturuyor. elmander oynadıgında dünkü gibi ( iyi bir elmanderden bahsed,yorum ) pas oyununu cok daha iyi yapıyoruz. sağ ve sol acıgımızda yardıran adamlar olmadıgı için ileri cıkıslar sorun yaratıyor. burak evet en iyi yerli golcü ama bizim şu anki kadro yapımızda bizi ara pasları takımın cok pozisyon yemesine neden oluyor gibi . ( buragın bu sene verdigi katkı çok iyi onu göz önüne alıyoruz tabiki asla buragı kötülemiyorum = )
kesinlikle katılıyorum bu yorumuna. geçen sene tüm rakipleri abluka altına alıp çıkaramıyorduk kendi sahalarından, bu sene bunu yeterince yapamıyoruz ve burdaki temel eksiklik forvetlerimizdir.