Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İyi topçuya talip olması normal. Ama satılmaz. Sene sonu gelin derler.

https://strackattack.com/gifs/_soccer/drogba%20shrugs%20off%20defender.gif

Drogba analizi renkdaşlar..

Ben futbolcunun kağıt yaşına değil fizik yaşına bakarım. Bu nedenle Drobga'nın yaşına takılmayalım. Fener medyasınında gazına hiç gelmeyelim.

Gecmis dönemde bircok Avrupa Kupalari maclarinda cok iyi oynayip, cok istekli mücadele etmemize ragmen, hatta rakibden cok iyi oynamamiza ragmen, kalite olmadigindan golleri bulamayip, adamlar 1-2 kere gelerek hal ediyordu usta ayaklarla.

Bizde hep haksizlik , sanssizlik diye üzülürdük.

Sneijder ve Drogba ile böyle Maclar olmayacak artik gibime geliyor. Bulduklarini atarlar. Onun icin cok sevindim Drogba icin. Her zaman buldugunu atan bir Forvet istemistim.

JARDELLLLLL!!!! Bulduğunu atma konusunda daha iyisi yok! Hatta bulamadığını bile atıyordu adam. Sonra Saunders vardı souness zamanında o da biraz bu tip bı futbolcuydu.

Ben futbolcunun kağıy yaşına değil fizik yaşına bakarım. Bu nedenle Drobga'nın yaşına takılmayalım. Fener medyasınında gazına hiç gelmeyelim.

Drogba gibi bir Futbol'cunun yasina bakilmaz zaaten, teknik anlamda Dünya'da ondan daha iyi olan bir kac tane var okadar.

balotelli milana gidiyormuş , burak citye hayırlı olsun :trollface:

Burak niye gitsin beyler..Adam şampiyonlar ligi gol krallığında bildiğin..Salak mı gitsin..Siz sanıyor musunuz dün Burak oynamadı diye küssün..Fatih Hoca Burak'ı bu maç düşünmedi sadece yoksa bu takımın asıl forvetleri Drogba-Burak..Hiç bir yere de gitmez..Hiç bir haberi takmayın hepsi mutluluğumuzu kıskananların çabası..

Dün ileride bir iki pozisyonda iki forvetimiz iyi top tuttu ve kargalar acayip bocaladı o pozisyonlarda.Drogba ile ortasaha çok rahatlar ve ileri daha güvenli çıkarız bence

Kesinlikle katılıyorum stoperden çok top tutabilen bir forvete ihtiyacımız vardı drogba çok faydalı olacaktır bize

2 gün kadar öncesiydi,

Mutlaka sizinde internetten bi haber :) tanıdıklarınız vardır, dayınız, amcanız, bi akraba falan..

Bende de var :) hasta fenerli, bir tanesi dayım maalesef , diğeride arkadaşı..

İş yerine gittim ziyaret amaçlı, bi işimde vardı..Neyse laf açıldı tabi Şınayderden :) Hemen ardından Drogbayı yapıştırdım ben, haberleri yok tabi haliyle o zaman :D

Yüz ifadesini görmeliydiniz beyler ikisininde..Keşke aklıma gelseydi foto çekmek..Şunlara çok yakındılar..:D

saskin_korku78654.jpg

korkmus-saskin-bebek.jpg

:lol:

Not: Resimdeki dayım değil lan, temsili resim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt