Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

44712_593315350695031_1044502550_n.jpg

Dün söylediler, tükürüğün yönetmelikteki cezası 4-6(oyuncuya karşı olursa), kimse indiremez 4 maçın altına, tükürmedi deyipte yırtarsak o ayrı, o hakem olacak tombalağın raporu önemli şu an, yada ezikler gibi fenerasyonu basıp indiririz, başka çare yok:mad:

Sallıyor onlar bakma sen. Tahkim'in gözü yemez 4 maç vermeye.48 saat izleselerde tükürük yok birşey yok.

arkadaşlar bir şeyi kaçırıyoruz başkanımız ne dedi taraftar ne diyorsa o demedi mi sezon sonu ;

onur

inler

taşcı

roben

dedik mi getirir öyle bi başkanımız var yani

Bu arada şu anda TRT'de Ali Ece'nin programında söylediler. İyi programdır. CSKA Doumbia'ya Arsenal talipmiş. Ve Burak için ciddi ciddi teklifleri varmış.

[h=5]SON DAKİKA | Schalke 04, Galatasaray'ımızın transferlerinden sonra ismini Schalke 3.5 olarak değiştirme kararı aldı![/h]

Hayırlı olsun GALATASARAYIMIZA ANCAK bir tek ben mi gereksiz olduğunu düşünüyorum stoper gereklyken drogba hemde yıllık 4 vericez takımla çok oynandı 3 forvetimiz yeterliydi zaten sorun defanstaydı umarım yanılırım arkadaslar

Del Piero kaç yaşında? Geçen hafta kaç gol attı?

Bu transfer döneminde nöbette takılanlar ağır orgazm olmuştur heralde.:trollface:

Drogba ile birlikte takımda 2 Fildişi Sahilli oyuncumuz oldu Eboue için de iyi olmuştur gerçi Dany Fransızca biliyordu :D

stoper transferinde gelişme yok mu arkadaşlar?

transferin son günü ne zaman? 5 şubat mı?

Ara transfer olarak bilinen ikinci transfer ve tescil dönemi ise 5 Ocak 2013 tarihinde başlayıp, yine FIFA kuralları gereği 4 hafta (28 gün) sürecek ve 1 Şubat 2013'te sona erecek.

Son 5 gün, ne olur alalım şu stoperi, bu kadroya salakça goller yemek yakışmaz.

Hamit ikinci devre özellikle de o golü kaçırdıktan sonra çok hırslı oynadı. Yalnız hücum hattında yardımlaşma olmaması sizin de dikkatinizi çekmiyor mu? Hamit topu alıyor basıyor dönüyor iki kişinin arasından pas verecek, bir allahın kulu yok. Sneijder verkaça girecek atıyor koşuyor, top geri gelmiyor. İlk 30 dakikadan sonra çok düştük oyundan.

Hele maç sonundaki o atağa ne diyorsunuz. Adamları 3'e 4 yakalamışız kimse koşmuyor. Hakan Balta sol kanatta resmen yürüyor. Daha 10 dakika önce girdin be birader bir zahmet kaldır bir tarafını. :mad:

Bu saydığın saçmalıkların hepsi 10 kişi kaldıktan sonra oldu kimse hücüma çıkmadı herkes defansta kalmaya eksik yakalanmamaya çalıştı o yüzden Hamit de Sneijder de topu aldıklarında ilerde hep yalnız kaldılar ... 11 kişiyken ben dün oynadığımız futboldan çok memnundum geçen seneye dönüş sinyalleri verdik sanki hafiften :yenieek:

Buraka 15 civarı para verilirse satılsın derim ben :D 11.5 milyon euro filan geçer elimize iyi para

Burak'a 15 milyon civarında verirlerse gönderelim bence

Hayırlı olsun GALATASARAYIMIZA ANCAK bir tek ben mi gereksiz olduğunu düşünüyorum stoper gereklyken drogba hemde yıllık 4 vericez takımla çok oynandı 3 forvetimiz yeterliydi zaten sorun defanstaydı umarım yanılırım arkadaslar

Valla uzun vadede ben de fifty-fiftyim. Turkiye liginde zaten öyle böyle bizim forvetler is yapıyor. Seneye başlayacak yabancı kısıtlamasını unutmamak lazım...

kafaya oynayan tüm takımlarda en az 5 forvet var. çok iyi oldu bu.

Burak'ı isteyen takımdan iyi bir stoperle takas edelim bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt