Efehan Yıldız
10 Numara!
- 14 Şubat 2009
- 12.866
- 13
- 1.363
Cevap: Transfer Nöbeti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün söylediler, tükürüğün yönetmelikteki cezası 4-6(oyuncuya karşı olursa), kimse indiremez 4 maçın altına, tükürmedi deyipte yırtarsak o ayrı, o hakem olacak tombalağın raporu önemli şu an, yada ezikler gibi fenerasyonu basıp indiririz, başka çare yok![]()
Bu arada şu anda TRT'de Ali Ece'nin programında söylediler. İyi programdır. CSKA Doumbia'ya Arsenal talipmiş. Ve Burak için ciddi ciddi teklifleri varmış.
burak gunler sonra iyi bisey dedin la![]()
stoper transferinde gelişme yok mu arkadaşlar?
transferin son günü ne zaman? 5 şubat mı?
Hamit ikinci devre özellikle de o golü kaçırdıktan sonra çok hırslı oynadı. Yalnız hücum hattında yardımlaşma olmaması sizin de dikkatinizi çekmiyor mu? Hamit topu alıyor basıyor dönüyor iki kişinin arasından pas verecek, bir allahın kulu yok. Sneijder verkaça girecek atıyor koşuyor, top geri gelmiyor. İlk 30 dakikadan sonra çok düştük oyundan.
Hele maç sonundaki o atağa ne diyorsunuz. Adamları 3'e 4 yakalamışız kimse koşmuyor. Hakan Balta sol kanatta resmen yürüyor. Daha 10 dakika önce girdin be birader bir zahmet kaldır bir tarafını.![]()
Hayırlı olsun GALATASARAYIMIZA ANCAK bir tek ben mi gereksiz olduğunu düşünüyorum stoper gereklyken drogba hemde yıllık 4 vericez takımla çok oynandı 3 forvetimiz yeterliydi zaten sorun defanstaydı umarım yanılırım arkadaslar
Hayırlı olsun GALATASARAYIMIZA ANCAK bir tek ben mi gereksiz olduğunu düşünüyorum stoper gereklyken drogba hemde yıllık 4 vericez takımla çok oynandı 3 forvetimiz yeterliydi zaten sorun defanstaydı umarım yanılırım arkadaslar
Del Piero kaç yaşında? Geçen hafta kaç gol attı?