- 16 Haziran 2010
- 204.321
- 156.484
- 6.838
Cevap: Transfer Nöbeti
bu sene istedigin kadar yabancin olabiliyor bildigim
bu sene istedigin kadar yabancin olabiliyor bildigim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göze hoş geliyor ama bir stoperin yapmaması gereken bir şey yapmış orda kaptırıp gol de yiyebilirdi stoper ve kaleci basit oynayacak arkadaş çalım işlerine girmeyecek.
5 Puan önde olsak bile galibiyet yüdemiz 52, yani istedigimiz topu oynayip sonuclari alabilseydik simdi fark 5 degil en az 10 olurdu.
Muslerada bu sene biraz düşüş var.kaleye atılan her şut gol oluyor.dün mesela hilbertin pozisonunda çıkmaması lazımdı.orda dany holoskoyu zaten yakalamıştı.
ne guzel iste dany ve chedjou ikiside manyak:cool:
Şimdide Telegolde konuşacak bişey bulamadılar.>Yaş ortalamamıza taktırlar.Bende soruyorum NTVsporda yaş ortalaması 35
Telegolde 60 bence çok yaşlılar.Seneye telegol biter))))
Offfff şu programları gerçekten severek izleyenininiz varmı yaaa.Allah rızası için TFF den rica ediyorum adamlara 2 dak.maç yayını verin.HAsetlerinden çatlayacaklar.Az sonra az sonra az sonra.
Söylemiyim diyorum ama ben bu daniye kılım aslındaFıtık ediyor beni attığı çalımlarla.
cok guzel bi video hazirlamislar,ozellikle 0o:06 sn bakislara dikkat.adami gokmenin gazetesi yaparim diyo:ayatollah:
O bir gol makinesi - Ligtv.com.tr
Göze hoş geliyor ama bir stoperin yapmaması gereken bir şey yapmış orda kaptırıp gol de yiyebilirdi stoper ve kaleci basit oynayacak arkadaş çalım işlerine girmeyecek.
Beyler kusura bakmayin 12 olmus, lakin Sayin baskanin locasi buyuk oldugundan belki izin verirler bu dizilise..
Tottenham Hotspur, sezon sonu için anlaştığı Lewis Holtby'yi Schalke'den 1.5 Milyon £'ye bu dönem transfer etti.
diyolar
Böyle seyleri siz büyüttükde köpeklere koz veriyosunuz adam üzgün tavrı ne sneijdere ne hocaya normal bu abartmayın takılmayın
Gelsenkirchende oturdugumu söylemisdim daha öncelerdeSclake taraftari resmen korkmus durumunda. forumlara bakiyorum da adamlar daha önce bizi hafife aldiklarindan simdi resmen 360 derece yapmislar. Nasil alirlar bunlari nerden buldular parayi bunlar ve sayre yorumlar geliyor. Samionlar liginde oyanamazlar ama ya demi
diye yorum var sanki almanlarin antu forumu zekasindalar muahahah. Sneijderve Drogba baya koymus bunlara. Yöneticileride bakdilar ya biz bunlari yenemeyiz galiba diye süpriz olur artik diye holby i satilar.
Galatasaray 2 - Beşiktaş 1 27.01.2013 (Wesley Sneijder's first match at Galatasaray) - YouTube
videonun altindaki ilk yoruma bakin..
adam hakli beyler..
bizim turk futbolcularindaki bi tavirlar beni olduruyor... Wesleye yapmadi tamam ama sen o formayi 60 dakika terletmissin iyi oynamissin.. Elmander cikmaliydi belki ama olabilir..
relax ol yabanci takimlarda bunu hic gormuyorum.. adam 10 dakika forma giyse bile hic tavir yapmiyor.. bizim turk topculari burnundan kil aldirmiyor varya..
sen boyle yaparsan Burak neyapsin? yarin Drogba gelince boyle tribler yuzunden takimin ahengi bozulcak diye korkuyorum iste ben.